TBF/TBM 1 Avenger , Italeri 1/48
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
No cóż , można powiedzieć , że już definitywnie zakończyłem przygodę z modelarstwem
Ale forum oczywiście nie mam zamiaru opuszczać, pozostanę w roli biernego obserwatora
Po Twoim powrocie dogadamy szczegóły co do wysyłki.
Pozdrawiam

Jak najbardziej . Po co ma leżeć w mojej szafie , jak ktoś może z niego zrobić całkiem dobry modelmarkozx pisze: Jak chcesz go odstąpić to ja jestem chętny może uda się z niego jeszcze coś zrobić![]()

Po Twoim powrocie dogadamy szczegóły co do wysyłki.
Pozdrawiam
Powoli do przodu. Udało mi się zamknąć kadłub i pomalować podkładem. Tu jeszcze kilka zdjęć przed "zabiegiem":
a tak wyszło:

pomalowałem też spód skrzydeł i tak chyba zostawię do tego jeszcze dojdą kalki i taki będzie spód
cały czas nie mogę się zdecydować na malowanie. Ograniczyłem wybór do dwóch USS Mission Bay z grudnia 43 i USS Block Island styczeń 44
Haluś napisz mi na PW za ile i jaki stan (chyba że stan jest taki jak na relacji) to o stanie nic nie pisz
Pozdrawiam

a tak wyszło:

pomalowałem też spód skrzydeł i tak chyba zostawię do tego jeszcze dojdą kalki i taki będzie spód

cały czas nie mogę się zdecydować na malowanie. Ograniczyłem wybór do dwóch USS Mission Bay z grudnia 43 i USS Block Island styczeń 44
Haluś napisz mi na PW za ile i jaki stan (chyba że stan jest taki jak na relacji) to o stanie nic nie pisz

Pozdrawiam