„mikoaj68” w pewnym stopniu się z Tobą zgodzę, lecz ja wykonałem ją zgodnie z opracowaniem, posiadam drugie opracowanie tego modelu, w którym element chłodnicy jest już dokładniej wykonany

Pozdrawiam…
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz

silniczek w pełni gotowy i zamontowany, nie była to łatwa sprawa, ale jakoś się udało
   silniczek w pełni gotowy i zamontowany, nie była to łatwa sprawa, ale jakoś się udało   oraz kilka drobnych szczegółów takich jak naciągi, śmigło, które postanowiłem wykonać we własnym zakresie z kilku warstw forniru różnego koloru sklejonych klejem na bazie żywicy epoksydowej oraz obudowa przedniej części kadłuba
  oraz kilka drobnych szczegółów takich jak naciągi, śmigło, które postanowiłem wykonać we własnym zakresie z kilku warstw forniru różnego koloru sklejonych klejem na bazie żywicy epoksydowej oraz obudowa przedniej części kadłuba   

co do wycinanki to ocenić ja mogę pozytywnie, pomimo tych kilku błędów, jakie posiada, ale o nich wspomniałem już wcześniej
  co do wycinanki to ocenić ja mogę pozytywnie, pomimo tych kilku błędów, jakie posiada, ale o nich wspomniałem już wcześniej  to model sklejało się bardzo przyjemnie, choć efekt końcowy posiada pewne wady to myślę, że wam się spodoba a moja skromna relacja będzie pomocna, jeśli ktoś się zdecyduje z niej skorzystać
  to model sklejało się bardzo przyjemnie, choć efekt końcowy posiada pewne wady to myślę, że wam się spodoba a moja skromna relacja będzie pomocna, jeśli ktoś się zdecyduje z niej skorzystać   

...
 ...