Hej
Nareszcie skończyłem blokadę magazynka:
Niestety nie znalazłem żadnej blaszki która by się nadawała i byłem zmuszony zrobić to z kartonu.W brew pozorom wyszło całkiem dobrze i mocne.
Teraz powinno być z górki.Jedyne trudne części które mam jeszcze do wykonania to ruchomy spust i system <chyba to się tak nazywa> zamka czyli ta ruchoma część na górze gnata która przesuwa się gdy strzelimy (oczywiście w prawdziwym pistolecie , to będzie tylko replika) jednocześnie ładując następną kulę do komory
Dodam jeszcze że wszystkie części blokady magazynka zostały wzmocnione po przez nasączenie ich Super Glutem
Teraz będę jeszcze dla wzmocnienia oraz do nadanie odpowiednich rozmiarów oklejał wnękę 1mm tekturą magazynka po czym zacznę obklejać ją aby wyglądała jakoś przynajmniej podobnie do tej z gry

Zacznę od strony gdzie jest spust
-Pozdrawiam
Łukasz
EDIT:
Jeszcze dzisiaj udało mi się wyciąć spust
oraz przednią część rękojeści pistoletu
wiem że poszedłem tą trudniejszą drogą wycinając te 13 "kształtek" (do tego była to tektura 2mm ,nie wspomnę o tym jak potem ręka bolała) ale myślę że przez to będzie mi łatwiej zamontować mechanizm spustu ,łatwiej będzie ukształtować zaokrąglenia na rękojeści oraz klej mocniej złapie ponieważ jest więcej miejsca w którym te 2 elementy się stykają

Jutro jak dobrze pójdzie będę miał już gotowy spust i ta część będzie już przyklejona do wnęki magazynka
-Pozdrawiam
Łukasz