A tylną klapą też trzeba troche pokombinować ja zrobiłem otwatrą więc nie miałem tyle roboty, Ogólnie model jest sklejalny pomimo kilku wpadek ale do usunięcia nawet przez takich nowicjuszy jak ja.
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
No nie Bądź taki skromnytofiki pisze:takich nowicjuszy jak ja.
To nie jest wgniecenie tylko trochę czarnej farby sie niestety rozlało , i że by to zamaskować musiałbym pomalować całe koła , a jest to już praktycznie niemożliwe.noutilus pisze:przy dolnej oponie z tyłu zauważyłem że jest wgniecenie w kole
Te smugi nad oknami to resztki kleju i zostaną one zamaskowane czymś w rodzaju rynienek , ale to na końcu natomiast za reflektorami żadnych smug ani białych miejsc nie widzę ,chyba że masz na myśli te szperacze na dachu i pod nimi resztki szpachlówki , bo jeśli o to Ci chodzi to chyba tak zostanie - do retuszu używam flamastra który jest w nieco innym odcieniu niż model ale po wsiąknięciu w biały papier , który jest na krawędzi robi się niemal identyczny jak model. Ewentualnie mogę spróbować to zakleić kawałkie paska z rezerwy , ale to również na końcu. Jeszcze raz podkreślam zdjęcia robię w makro , które praktycznie uwydatnia miejsca niewidzoczne gołym okiem i stąd często może pojawiać się wrażenie niedociągnięć , smug , pomarszczeń itp.noutilus pisze:pasowało bygo troszkę podretuszować ponieważ nad oknami oraz za reflektorami zostały smugi