Historia polskiej motoryzacji - Jelcz Berliet
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
To jest to , autobus miejski z terenowym bieżnikiem na kołach - ech.
Koło :
Dałeś bardzo duże zbliżenie na nie i tak - bieżnik wycięty elegancko jak mówisz będzie jeszcze raz malowany więc te białe miejsca znikną ale elelmenty felgi tak trochę koślawo wycięte i sklejone ,ale z daleka nie będzie tego widać he he ( nie odbierz mnie jako jakiegoś mądrale bo te moje felgi nie wyglądają lepiej , ale niestety u Ciebie rzuca się to w oczy (na takim zbliżeniu) , tak czy siak jest dobrze).
pzdr
P.S. Przekonałeś mnie w poniedziałek zamawiam ten model i skleję go jescze raz tyle że dokładniej
Koło :
Dałeś bardzo duże zbliżenie na nie i tak - bieżnik wycięty elegancko jak mówisz będzie jeszcze raz malowany więc te białe miejsca znikną ale elelmenty felgi tak trochę koślawo wycięte i sklejone ,ale z daleka nie będzie tego widać he he ( nie odbierz mnie jako jakiegoś mądrale bo te moje felgi nie wyglądają lepiej , ale niestety u Ciebie rzuca się to w oczy (na takim zbliżeniu) , tak czy siak jest dobrze).
pzdr
P.S. Przekonałeś mnie w poniedziałek zamawiam ten model i skleję go jescze raz tyle że dokładniej
scorpions pisze:To jest to , autobus miejski z terenowym bieżnikiem na kołach - ech.

wiem że nie wyglądają najlepiejscorpions pisze:ale elelmenty felgi tak trochę koślawo wycięte i sklejone ,ale z daleka nie będzie tego widać he he

nawet mi to przez myśl nie przeszłoscorpions pisze:nie odbierz mnie jako jakiegośmądrale bo te moje felgi nie wyglądają lepiej

właśnie dlatego staram się robić jak najbardziej zbliżone żeby można było coś wypatrzeć i ocenić, skrytykować... (konstruktywna krytyka działa motywująco, a jeszcze krytyka przez poradę to już w ogóle cośscorpions pisze:Ciebie rzuca się to w oczy (na takim zbliżeniu

cieszę się że mogłem pomócscorpions pisze: P.S. Przekonałeś mnie w poniedziałek zamawiam ten model i skleję go jescze raz tyle że dokładniej

pozdrawiam[/quote]
Witam !
No to czekamy na nowe koło , zwłaszcza bieżnik , jeżeli będzie ciekawy to kupuje od Ciebie patent
pzdr
No to czekamy na nowe koło , zwłaszcza bieżnik , jeżeli będzie ciekawy to kupuje od Ciebie patent
Syrenki nie sklejałem wię się nie wypowiem a nysę właśnie dzisiaj wyrzuciłem bo już mnie denerwowała opracowanie nyski jest kaszana do kwadratu , ale próbuj z chęcią popatrzę.belfast pisze:jeszcze zamówiłem Nysę
pzdr
hm.. widzę że Nysa to będzie przeprawa...scorpions pisze:a nysę właśnie dzisiaj wyrzuciłem bo już mnie denerwowała opracowanie nyski jest kaszana do kwadratu , ale próbuj z chęcią popatrzę.
pzdr

scorpions pisze:No to czekamy na nowe koło , zwłaszcza bieżnik , jeżeli będzie ciekawy to kupuje od Ciebie patent

pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2009-06-08, 13:38 przez belfast, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ja właśnie mam taki zamiarmisiek44344 pisze:ja bym już tak zostawił i dał na lakiernie

widać białe pola z numerem 20, to są miejsca w których powinne być zamocowane pióra, lecz chcąc je zamocować w tych miejsca to autobus miałby większe ugięcie tych piór niż wóz drabiniasty

tyle z nowości, teraz trzeba koła wszystkie zrobić

pozdrawiam
No i to jest bieżnik , brawo teraz to wygląda jak pojazd miejski po pomalowaniu na pewno będzie lepszy niż ten z hm... safari.
Mówiłem że kupuje patent ale z drugiej strony chyba w nowym jelczu ( co go będę robił) wykorzystam koła z tego starego więc niestety z bieżnikiem "oryginalnym" a z resztek modelu zrobi sie taką dioramkę wraku autobusu z zamierzchłej przeszłości , bez kół ( na cegłach) ,bez foteli, z powybijanymi szybami , światłami itp.
Mówiłem że kupuje patent ale z drugiej strony chyba w nowym jelczu ( co go będę robił) wykorzystam koła z tego starego więc niestety z bieżnikiem "oryginalnym" a z resztek modelu zrobi sie taką dioramkę wraku autobusu z zamierzchłej przeszłości , bez kół ( na cegłach) ,bez foteli, z powybijanymi szybami , światłami itp.
-
-
-
-