[Zapowiedź] PT-91 Twardy MM 10-11-12/2006
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Rany, informujemy że w dniu dzisiejszym nowy numer MM nie pojawił się w kioskach, empikach itp. Więc proszę przestać pisać czy ktoś już go kupił czy ktoś ma arkusze. Proszę zrozumieć że w dniu dzisiejszym nie ma go w kioskach, piszą to na każdym forum modelarskim. Wiem że każdy sie nie cierpliwi do niego i jest ciekaw jego wyglądu, co będzie następne, ale poczekajcie te kilkanaście czy kilka dni (kilka to przesadziłem, ale dzień albo dwa).
Jak nie dziś to jutro, a jak nie jutro do pojutrze.
Jeszcze jeden post typu, Czy ktoś go ma??? A będzie źle.
Jak nie dziś to jutro, a jak nie jutro do pojutrze.
Jeszcze jeden post typu, Czy ktoś go ma??? A będzie źle.
U mnie dziś też jeszcze nie ma. Zauważyliście, że MMy są najbardziej oczekiwanymi modelami? Na wszystkich forach modelarze gorączkowo debatują na temat Twardego. Nawet mimo tego, że sporo osób krytykuje MMa za zły druk itp. itd. Może data 6 maja jest celowo podana przedwcześnie, aby radość z kupna modelu była jeszcze większa? Model długo oczekiwany "lepiej smakuje"

Dla mnie też ta gadka jest bez sensu, nikt wam "twardego" nie wykupi a gadaniną na forum tym bardziej nie przybliżycie czasu kiedy model się pokaże. Nawet jeśli model będzie kupowany z ogromnym popytem nie zabraknie wycinanek. Dlatego radziłbym, jak już pochwalić się temu kto pierwszy go będzie miał i zrobić szykowną prezentację, żeby inni mogli nasycić oczy.
MaciejJ rozumiemy, że wszystkich ogarnia wielkie podniecenie, ale ten "wierszyk"... na prawdę... nie na miejscu.
Cierpliwości!
MaciejJ rozumiemy, że wszystkich ogarnia wielkie podniecenie, ale ten "wierszyk"... na prawdę... nie na miejscu.
Cierpliwości!
Czesio - myślałem, że już Cię wyrzucili z tego moderowania w krótkich majtkach, a Ty jednak dalej się snujesz jak zły duch tego forum. Mało zadymy ostatnio narobiłeś na Kworku? Mało się naszalałeś kiedyś na sklejmy.com? Teraz znowu będziesz się rozbijał tylko dlatego, że dali Ci taką opcję? Daj sobie "warna" (a tak przy okazji - co to znaczy - ale po polsku?) i siedź cicho.Czesio pisze:---------------------------
EDIT
Kolega chyba musi iść i przemyśleć swoje zachowanie. Dostaje 2 warna.
Jeśli Czesio czy jak mu tam Staszkov będzie się tu szarogęsił, to podziękuję za udział. Z takimi jak on nie po drodze mi.
TAD
"Podniecenie jest ogromne , więc zaglądam sobie w spodnie . Gdy już Twardy będzie u mnie , wszystko inne skończy w Trumnie ."
Oto radosna twórczość naszego byłego kolegi i za to dostał upomnienie, oraz został wydalony z forum przez Admina, gdyż to był jego drugi taki wierszyk. Następnym razem zanim coś napiszesz dowiedz się co i jak.
A jeśli dobrze pamiętam to mieliśmy się trzymać z daleka od siebie, teraz widać, kto tu szuka zaczepki.
Oto radosna twórczość naszego byłego kolegi i za to dostał upomnienie, oraz został wydalony z forum przez Admina, gdyż to był jego drugi taki wierszyk. Następnym razem zanim coś napiszesz dowiedz się co i jak.
Chyba Ci się pomyliły fora, bo tu jest inny adres.tad pisze:Mało zadymy ostatnio narobiłeś na Kworku?
Udział na forum jest dobrowolny, a szantażować nikogo nie będziesz.tad pisze:to podziękuję za udział. Z takimi jak on nie po drodze mi.
A jeśli dobrze pamiętam to mieliśmy się trzymać z daleka od siebie, teraz widać, kto tu szuka zaczepki.
Czesio, daj spokój - trochę to przypomina sprawę żółtej kartki Wisy na czarnym za wpis " o k....a". Cenzury trzeba unikać - ten wierszyk to chyba nic w porównaniu z tym co "leci" na vivie czy innym kanale muzycznym. Swoją drogą pierwszy raz czytałem rymowankę o takiej tematyce
PS.: szumne "odchodzenie z forum" również uważam za debilizm... Już wiele razy na wielu forach spotkałem się z tekstami w stylu: "kończę z modelarstwem", "kończę z tym, czy innym forum...". Czy taka osoba chce żeby błagać aby ktoś nie rzucał hobby, lub forum? No kurczę, zwyczajnie tego nie rozumiem... Nie piszę tych słów do nikogo imiennie - po prostu jakby ktoś chciał kiedyś takie coś napisać niech zaczeka z tym wpisem kilka dni - w główce się przejaśni, emocje miną i nie będzie potrzeby z niczego rezygnować...
pozdrawiam!
(kiedyś moderator) Kroolo

PS.: szumne "odchodzenie z forum" również uważam za debilizm... Już wiele razy na wielu forach spotkałem się z tekstami w stylu: "kończę z modelarstwem", "kończę z tym, czy innym forum...". Czy taka osoba chce żeby błagać aby ktoś nie rzucał hobby, lub forum? No kurczę, zwyczajnie tego nie rozumiem... Nie piszę tych słów do nikogo imiennie - po prostu jakby ktoś chciał kiedyś takie coś napisać niech zaczeka z tym wpisem kilka dni - w główce się przejaśni, emocje miną i nie będzie potrzeby z niczego rezygnować...
pozdrawiam!
(kiedyś moderator) Kroolo