Hmm pewnie będziecie bardzo narzekać na brak retuszu. Jak dla to bez niego widać o wiele wyraźniej nasze błędą, jakie popełniliśmy i nad czym powinniśmy jeszcze dużo popracować. A tak zakryje farbka i nic nie widać. Model sklejało się bardzo dobrze i można go polecić mniej doświadczonym modelarzon marzącym o sklejeniu tego giganta. Miałem problemy tylko przy oklejaniu dna, lecz mogło to być spowodowane moimi błędami. Takie łańcuchy bo takie miałem pod ręką ;) Przy okazji chę jeszcze pokazać model challengera z Fly modelu. Model ogólnie jest okropny. Nic w nim nie pasowało. Ale jakoś dobrnąłem do końca. Czas na zdjęcia, które pokazują wszystkie moje błędy.
 Hmm pewnie będziecie bardzo narzekać na brak retuszu. Jak dla to bez niego widać o wiele wyraźniej nasze błędą, jakie popełniliśmy i nad czym powinniśmy jeszcze dużo popracować. A tak zakryje farbka i nic nie widać. Model sklejało się bardzo dobrze i można go polecić mniej doświadczonym modelarzon marzącym o sklejeniu tego giganta. Miałem problemy tylko przy oklejaniu dna, lecz mogło to być spowodowane moimi błędami. Takie łańcuchy bo takie miałem pod ręką ;) Przy okazji chę jeszcze pokazać model challengera z Fly modelu. Model ogólnie jest okropny. Nic w nim nie pasowało. Ale jakoś dobrnąłem do końca. Czas na zdjęcia, które pokazują wszystkie moje błędy. 

Takie łańcuchy bo takie miałem pod ręką ;)

. Pozdrawiam
 . Pozdrawiam  . To jest trudny i pracoch³onny model.No o retuszu powiem tak: nie chce patrzeæ na twoi blady i farbka nic nie zakryje. Retusz nie jest ³atwa sprawa i tego tez mas nauczycie. Dla czego masz klej±c takie trudne modeli bez retuszu, kiedy mo¿esz zrobiæ trochê ³atwiejsz± no dobrze. Na to masz wielka zdolno¶æ i cierpliwo¶æ
 . To jest trudny i pracoch³onny model.No o retuszu powiem tak: nie chce patrzeæ na twoi blady i farbka nic nie zakryje. Retusz nie jest ³atwa sprawa i tego tez mas nauczycie. Dla czego masz klej±c takie trudne modeli bez retuszu, kiedy mo¿esz zrobiæ trochê ³atwiejsz± no dobrze. Na to masz wielka zdolno¶æ i cierpliwo¶æ 

Co do retuszu się nie wypowiem, bo sam nigdy jeszcze nie retuszowałem. Niestety nie wrzuce zdjęć swoich modeli bo takowe zostały zniszczone
  Co do retuszu się nie wypowiem, bo sam nigdy jeszcze nie retuszowałem. Niestety nie wrzuce zdjęć swoich modeli bo takowe zostały zniszczone  przez zwierzęta które wejdą wszędzie (koty) Jestem w trakcie budowy ORP Dzika
  przez zwierzęta które wejdą wszędzie (koty) Jestem w trakcie budowy ORP Dzika  No i oczywiście piąć się w góre
  No i oczywiście piąć się w góre 

wdanie stare no ale to już nastepnym razem...
 wdanie stare no ale to już nastepnym razem...