Zgadzam się o tym też zapomniałem rzeczywiście kompania jest lepsza od szeregowca.Tak dla ścisłości nie na faktach autentycznych, ale po prostu na faktach.Sorry rozszerzony polskiDreedlord pisze:Oczywiście Band Of Brothers (Kompania Braci - lepsze od Szeregowca Ryana, bo oparte w całości na faktach autentycznych
Wasz ulubiony film.
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
A moje ulubione to:
Filmy: Szeregowiec Ryan, Jak rozpętałem II WŚ, Wróg u Bram (troche wkurza mnie to że rosjanie gadają po angielsku), 9 Kompania (uwielbiam), i można jeszcze wymieniać.
Seriale: Kompania Braci, Allo Allo, Czterej pancerni i pies (można się troche ponabijać z niezgodności tego serialu z historią)
Filmy: Szeregowiec Ryan, Jak rozpętałem II WŚ, Wróg u Bram (troche wkurza mnie to że rosjanie gadają po angielsku), 9 Kompania (uwielbiam), i można jeszcze wymieniać.
Seriale: Kompania Braci, Allo Allo, Czterej pancerni i pies (można się troche ponabijać z niezgodności tego serialu z historią)
. Wiesz co dobre PAWS. Wkońcu to Mustang shelby GT500 przerobione na tzw EleonorePaws pisze:Ulubiony film.. hm "60 sekund" ( ach ten shelby'67),