He-162 Salamander [G]

Galerie i warsztaty z budowy

Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
edipodium
Kontakt:

He-162 Salamander [G]

#1 Post autor: edipodium » 2009-10-25, 15:02

Siemka!
Witam wszystkich po ponad trzy miesięcznej przerwie spowodowanej niemiłymi przygodami w moim życiu (powiedzmy że póki co był to najgorszy okres w moim życiu). Ale koniec tego biadolenia. Po trzech miesiącach w końcu się otrząsnąłem i zacząłem coś tam sklejać, ale do powrotu na forum nie miałem jeszcze ochoty ani sposobności (kompa szlag trafił :-x ). Przez ten czas mi się nawet dość wiele nakleiło o czym świadczy poniższa fotka Edka MrooK’a wraz z modelami:
Obrazek :mrgreen:
Na początek He-162 „Salamander” w skali 1/72 firmy Hobby Boss. Model bardzo prosty i przyjemny w sklejeniu. Bardzo dobry dla początkujących.
Model jest w malowaniu z maja 1945r.
Galeria nr. I:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Galeria nr. II:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jeśli ktoś się zastanawia co robi ta przezroczysta podstawka przy ogonie to już tłumaczę. Model wywraca mi się bo go nie wyważyłem :oops: . Oczywiście pomyślałem o tym żeby tak zrobić ale nie było z przodu żadnego miejsca na jakąkolwiek przeciw wagę więc zajrzałem do instrukcji. W niej też na ten temat nic nie pisało, więc pomyślałem że może nie trzeba i będzie stał normalnie. Myliłem się! :-x
A po za tym bojka . :mrgreen:
Pozdro!

p.s. Byłbym zapomniał: Śmierć Fotosikowi!!! :evil: Korzystam teraz z fothost.pl, zobaczymy ile na tym pociągnę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Galerie i warsztaty”