Opisu maszyny nie będę dawał bo pewnie każdy wie co to za motorek
 .
 .na początek standardowo pudełko, później blok silnika, pokrywa klawiatury wraz ze świecami kt. już wcześniej przykleiłem i pompa wodna.

Na razie maluję emaliami Revell'a ale w najbliższym czasie zacznę kompletować akryle Tamki. których koszt <+ 3 puszki spray'u> to 123 zł.
Teraz czas na małą prośbę, Radzio65 czy mógł byś mi udzielić kilku wskazówek jak najlepiej robić takie modele i ewentualnie wskazać mi moje błędy?
Pozdrawiam r-t.

- Ja sklejam teraz 1:24( tak jak w opisie) i jest masa części, a ten twój model pewnie ma jeszcze raz tyle, a właśnie ile ten model ma części
  - Ja sklejam teraz 1:24( tak jak w opisie) i jest masa części, a ten twój model pewnie ma jeszcze raz tyle, a właśnie ile ten model ma części 

Powierzchnię należy jakoś specjalnie przygotować, czy tylko odtłuszczenie wystarczy i pryskamy na czysty plastik? to chyba jest na razie ostatnie moje pytanie i idę malować obręcze kół
 Powierzchnię należy jakoś specjalnie przygotować, czy tylko odtłuszczenie wystarczy i pryskamy na czysty plastik? to chyba jest na razie ostatnie moje pytanie i idę malować obręcze kół   specjalnie na nie kupiłem akryl MM, żeby ich nie popsuć emalią. Efekty moich wypocin pokażę po weekendzie bo jutro dopiero będę miał Titanium Silver & Gold.
 specjalnie na nie kupiłem akryl MM, żeby ich nie popsuć emalią. Efekty moich wypocin pokażę po weekendzie bo jutro dopiero będę miał Titanium Silver & Gold.