a jak cieszy
 a jak cieszy 
Flak 38 Tritar'a czyli kolejny komponent do sycylijskiej dioramy, zaczęty gdzieś w listopadzie, malowany aero i z pędzla.Skończony w 99%, reszta kosmetyki przed samym umieszczeniem w terenie.

Zestaw przyzwoity, bardzo szczegółowy, plastik trochę dziwny ale cóż . . .
A tu obiecane zdjęcie szafy
 jakby kogoś to interesowało
 jakby kogoś to interesowało 

Pozdrawiam.

A tak dodam od siebie, ćwiczyłem wczoraj washa u kumpla na jakimś "złomie" wypełniając rowki czarną farba, według mnie efekt był piorunujący. Zmieszałem 20% farby z 80% woda (akryle). Zdziwiłem się efektu jak na pierwszy raz dlatego zastosuje to w moim pierwszym po długiej bardzo długiej przerwie w sklejaniu. Zdjęcie jak ktoś by chciał zobaczyć mogę zapodać, ale muszę skoczyć po nie do kumpla
  A tak dodam od siebie, ćwiczyłem wczoraj washa u kumpla na jakimś "złomie" wypełniając rowki czarną farba, według mnie efekt był piorunujący. Zmieszałem 20% farby z 80% woda (akryle). Zdziwiłem się efektu jak na pierwszy raz dlatego zastosuje to w moim pierwszym po długiej bardzo długiej przerwie w sklejaniu. Zdjęcie jak ktoś by chciał zobaczyć mogę zapodać, ale muszę skoczyć po nie do kumpla   ale coż jeszcze jeden czeka w szafie więc może kiedyś
 ale coż jeszcze jeden czeka w szafie więc może kiedyś   

poza tym przy usowaniu taśmy z lufy oderwał się nieduży skrawek farby - trzeba będzie to wyretuszować.
 poza tym przy usowaniu taśmy z lufy oderwał się nieduży skrawek farby - trzeba będzie to wyretuszować.