No ale coś pokombinuje-może się uda
T-34/76 [sklejmy.com - konkurs]
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Niestety na wieży nie dało sie zamontować pozostałych uchwytów bo groziło to uszkodzeniem kalkomii
No ale zostawmy uchwyty i przejdźmy już do dzisiejszego postepu:

Jeszcze tylko kilka szczegołow, drobne poprawki i "brudzing"
Znowu za późno wziąłem sie za robienie fotek i są niewyraźne.
Jutro zaraz z rana porobie zdjecia przy świetle dziennym i wtedy można bedzie już coś ocenić :->
No ale zostawmy uchwyty i przejdźmy już do dzisiejszego postepu:

Jeszcze tylko kilka szczegołow, drobne poprawki i "brudzing"
Znowu za późno wziąłem sie za robienie fotek i są niewyraźne.
Jutro zaraz z rana porobie zdjecia przy świetle dziennym i wtedy można bedzie już coś ocenić :->
Nie obraź się ale zdołuje cię jeszcze bardziej . Właśnie sobie przypomniałem że czołgi nosiły oznaczenia czerwonych gwiazd tylko na defiladach , głównie na placu czerwonym , a tam nie ma błotka więc brud który zrobisz będzie nie po prawdzie historycznej . Frontowe T-34 nosiły jedynie oznaczenia w postaci numeru i czasem jakieś hasło patriotyczne .
Jestem 100% pewny .
Italiery zawsze robi błędy w instrukcjach w moim ISU 152 przykleiłem haki do mocowania lin tak jak kazali i okazało się że zrobiłem błąd , to samo z uchwytami a w kalkomaniach zapomnieli dać jedne "T" . Ich model trzeba robić według zdjęć .
Italiery zawsze robi błędy w instrukcjach w moim ISU 152 przykleiłem haki do mocowania lin tak jak kazali i okazało się że zrobiłem błąd , to samo z uchwytami a w kalkomaniach zapomnieli dać jedne "T" . Ich model trzeba robić według zdjęć .
Ostatnio zmieniony 2007-07-30, 08:49 przez Schmmitt, łącznie zmieniany 1 raz.
Po pirewsze zarówno uchwyty na wieży jak i na kadłubie są za duże. Jeżeli był to pojazd z fabryki 112 nie posiadał bocznych dodatkowych zbiorników tylko tylne. Światło szlakowe nie było z boku tylko z przodu po prawej stronie. I był wczesny typ jazrzma km.Jeśli się z tym uporasz to bedzie to model T-34/76 z fabryki nr. 112.
To znaczy jak? Ruscy mieli specjalne jednostki do ugniatania placu czerwonego? W armii gdzie połowa pojazdów i tak nie posiadała żadnych oznaczeń. Rozumiem , że jadąc na front to im sie nie chciało malować, ale jak z placu na front to chyba nie zamalowywali?Schmmitt pisze:Nie obraź się ale zdołuje cię jeszcze bardziej . Właśnie sobie przypomniałem że czołgi nosiły oznaczenia czerwonych gwiazd tylko na defiladach , głównie na placu czerwonym , a tam nie ma błotka więc brud który zrobisz będzie nie po prawdzie historycznej . Frontowe T-34 nosiły jedynie oznaczenia w postaci numeru i czasem jakieś hasło patriotyczne .
Najwyraźniej tak ,wszystkie zdjęcia jaie znajdziesz w necie albo mają gwiazdę namalowaną do defilad albo mają oznaczenia jednostki w postaci numerka albo nic . Jeśli znajdziesz mi choć jedno zdjęcie z czerwoną gwiazdą na boku wierzy (nie na jarzmie pod lufą działa bo takie oznaczenie istniało) to pogadamy .