(Relacja)Hawker Hurricane Mk I 1/48 Airfix
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
- squadron28
Bardzo ładnie Ci idzie. Jak możesz to staraj się zapodawać troszkę większe zdjęcia lub nieco bardziej je rozjaśniaj-chodzi mi przede wszystkim o te przedstawiające śmigło.
Jedna uwaga natury czysto techinicznej..nalezało przykleić owiewkę kabiny przed pomalowaniem płatowca, tym bardziej że malujesz aero. Teraz jeśli będą jakieś "niedopasowania" to szpachlując/szlifując zniszczysz pomalowaną powierznię przy kokpicie.
Pozdrawiam!
Jedna uwaga natury czysto techinicznej..nalezało przykleić owiewkę kabiny przed pomalowaniem płatowca, tym bardziej że malujesz aero. Teraz jeśli będą jakieś "niedopasowania" to szpachlując/szlifując zniszczysz pomalowaną powierznię przy kokpicie.
Pozdrawiam!
Witam ponownie
Prezentuję kolejną serię zdjęć, do końca już blisko.
Niestety stała się rzecz straszna, gdy rozginałem owiewkę złamała mi się w rękach zrobiłem co mogłem by było to widać jak najsłabiej, w zestawie niema dwóch.
Myślę że w tygodniu dam zdjęcia modelu w pełni wykończonego, a napewno w weekend.

Z góry przepraszam za nieostre zdjęcia, musze nad tym popracować
Pozdrawiam

Prezentuję kolejną serię zdjęć, do końca już blisko.
Niestety stała się rzecz straszna, gdy rozginałem owiewkę złamała mi się w rękach zrobiłem co mogłem by było to widać jak najsłabiej, w zestawie niema dwóch.
Myślę że w tygodniu dam zdjęcia modelu w pełni wykończonego, a napewno w weekend.

Z góry przepraszam za nieostre zdjęcia, musze nad tym popracować

Pozdrawiam

- squadron28