). A, więc do rzeczy, pod choinkę prosto z krain wiecznych lodów dostałem o to taki model Fujimi.
 ). A, więc do rzeczy, pod choinkę prosto z krain wiecznych lodów dostałem o to taki model Fujimi.   Model zostanie wzbogacony o blaszki do kabiny z Edka. Nad malowaniem się zastanawiam ale myślę, że będzie to standardowe pudełkowe malowanie SG.2 "Immelmann". Ściągnąłem z 3 monografie, lecz nie znalazłem dokładnych zdjęć kokpitu, oraz zastanawiam się czy instrukcja podaje właściwe proporcje farby. To pytanie kieruje do was, może ktoś już robił ten model, poniżej zamieszczam proporcje z instrukcji.
  Model zostanie wzbogacony o blaszki do kabiny z Edka. Nad malowaniem się zastanawiam ale myślę, że będzie to standardowe pudełkowe malowanie SG.2 "Immelmann". Ściągnąłem z 3 monografie, lecz nie znalazłem dokładnych zdjęć kokpitu, oraz zastanawiam się czy instrukcja podaje właściwe proporcje farby. To pytanie kieruje do was, może ktoś już robił ten model, poniżej zamieszczam proporcje z instrukcji. 

Proszę o odpowiedz
 .
 .
 .
 . 

:
   :