Winter 1944 (Diorama relacja z budowy)
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
- RysiuMajster
- Kontakt:
Witam
Dzięki za miłe słowa osobiście uważam że jest udana jak na dopiero drugą którą zrobiłem (zapraszam do obejrzenia pierwszej tutaj ) jest trochę rzeczy które jeszcze mogę udoskonalić ba nawet dość dużo
ale myślę że wszystko jeszcze przede mną
Co do śniegu to jest on z sody spożywczej i polakierowany bezbarwnym matem w sprayu
Pozdrawiam
Dzięki za miłe słowa osobiście uważam że jest udana jak na dopiero drugą którą zrobiłem (zapraszam do obejrzenia pierwszej tutaj ) jest trochę rzeczy które jeszcze mogę udoskonalić ba nawet dość dużo
ale myślę że wszystko jeszcze przede mną

Co do śniegu to jest on z sody spożywczej i polakierowany bezbarwnym matem w sprayu
Pozdrawiam
- RysiuMajster
- Kontakt:
- RysiuMajster
- Kontakt:
Całkiem fajna dio, ale do pojazdu opancerzonego widzę, że się nie przyłożyłeś, a dwa , ten wóz to go pewnie spuścili po linie z samolotu. Czemu nie ma śladów na śniegu?!
Ostatnio zmieniony 2010-09-30, 19:36 przez Wicio, łącznie zmieniany 1 raz.
- RysiuMajster
- Kontakt:
Witam
Kurde rzeczywiście zapomniałem o śladach opon ( ślady po butach zrobiłem a po samochodzie...dałem trochę d... bo teraz to będzie dość ciężko dorobić zwłaszcza między przednimi a tylnymi kołami)
Dzięki Wiciu
zawsze można na ciebie liczyć tylko pisz szybciej żebym zdążył takie detale poprawiać
Pozdrawiam cię serdecznie
Kurde rzeczywiście zapomniałem o śladach opon ( ślady po butach zrobiłem a po samochodzie...dałem trochę d... bo teraz to będzie dość ciężko dorobić zwłaszcza między przednimi a tylnymi kołami)
Dzięki Wiciu