markozx, no dziwne i to bardzo, bo to coś co miało by być peryskopem przyprawia o ból środkowego palca prawej ręki już na sam widok z odległości 1 metra.
Dobra ja tu gadu gadu, a zdjęcia już się załadowały na serwer :)
Dziś nie wiele mam do pokazania, a pokazuję moją inwencję, czyli faktura odlewu < wzorowałem się na zdjęciach monografii i na tym co jest w standardzie modelu AVF Club>

No tak czy siak, chyba będzie to wyglądało ciekawiej niż powierzchnia gładka niczym szyba :)
Ech coraz bardziej zbliżam się do nieszczęsnego wnętrza wierzy, a najgorsze jest to że go po prostu nie ma
 no i co tu począć
 no i co tu począć  
 A teraz czas na małe zakupy i idę zmontować właz radiotelegrafisty :)
Co w ogóle myślicie o tym moim projekcie
 czy gra jest warta świeczki
 czy gra jest warta świeczki  
 r-t.

więc póki co będę szukał dalej.
 więc póki co będę szukał dalej.

Tylko kolor jakiś za jasny jak dla mnie ale pewnie bo wszystkich zabiegach upiększających ściemnieje
  Tylko kolor jakiś za jasny jak dla mnie ale pewnie bo wszystkich zabiegach upiększających ściemnieje  
 . Trzeba przyznać, że fajnie się robi modele tego czołgu jest dużo dodatków, możliwości  waloryzacji. Dużo materiałów i relacji kolegów, u których można podpatrzeć to i owo czymś się zainspirować.
 . Trzeba przyznać, że fajnie się robi modele tego czołgu jest dużo dodatków, możliwości  waloryzacji. Dużo materiałów i relacji kolegów, u których można podpatrzeć to i owo czymś się zainspirować.