) zaprezentować moje pierwsze trzy modele plastikowe, zrobione jak należy (jeśli można to tak nazwać
 ) zaprezentować moje pierwsze trzy modele plastikowe, zrobione jak należy (jeśli można to tak nazwać   ). Poprzednie modele (plastikowe) były budowane na zasadzie: skleić do kupy i basta, ewentualnie kalkomania.
 ). Poprzednie modele (plastikowe) były budowane na zasadzie: skleić do kupy i basta, ewentualnie kalkomania.Dlaczego zbudowałem niżej prezentowane modele? Tak szczerze to dlatego że dostałem farbki od kuzyna bo żeby kupić samemu to mnie nie stać
 . Farbki są z roku... 1995
 . Farbki są z roku... 1995  ! Tak, więc niektóre błędy to z ich winy (ale większość moja
 ! Tak, więc niektóre błędy to z ich winy (ale większość moja   ).
 ).Pierwsza dawka zdjęć:
Westland Wessex HAS Mk.31
No 725 Naval Air Sqadron
Royal Australian Navy
Mój drugi model.

Trzeci model to VW Garbus czyli poczciwy Herbbie
 (z walorką że tak powiem):
 (z walorką że tak powiem): 

I mój pierwszy model. Jak-1b:

Dlaczego Jak-1b jest prezentowany na końcu mimo że jest pierwszy?
Chciałem pokazać mój pierwszy jakikolwiek model jaki zrobiłem stąd ten sentyment do Jaczków J. Malowany białą i jakby szarą wtalówką, czarny – marker do płyt. Ile razy odpadło mu śmigło, ile razy miał doklejane kółka. Aż się łza w oku kręci.

Sweet Nightmare

!
 !p.s. To że zrobiłem parę plastików nie znaczy że opuszczam kartony

Sklejaj dalej a będziesz malował coraz lepiej. Ja już widzę postępy u siebie
 Sklejaj dalej a będziesz malował coraz lepiej. Ja już widzę postępy u siebie   

). Nie mam chęci ani czasu na poprawianie podstawki, może kiedyś w przyszłości, ale nie teraz :-/ .
 ). Nie mam chęci ani czasu na poprawianie podstawki, może kiedyś w przyszłości, ale nie teraz :-/ .