Pozdrawam i życzę powodzenia w dalszych pracach.

Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz

Heh, podobnie zrobilem albo i nawet tak samo. Przykleiłem tylko od spodu takie kulko i od góry tylko sie będzie nakładać ruchoma obrotnice z karabinkiembrzydal pisze:Też kiedyś sklejałem model Hummera, z tym, że w skali 1:35. Klapę należy przykleić do obrotnicy, natomiast samej obrotnicy z karabinem nie przykleja się do dachu. W modelu, który ja sklejałem, przy jej montażu wykorzystuwany był plastikowy pierścień mocowany, na wcisk, od spodniej części dachu.
Pozdrawam i życzę powodzenia w dalszych pracach.

:-/  Po bokach nad drzwiami oraz troszkę z tylu widać szpary, nie mam pojęcia dlaczego
  :-/  Po bokach nad drzwiami oraz troszkę z tylu widać szpary, nie mam pojęcia dlaczego   Karabinek pomalowany tak z grubsza, no w sumie to muszę go wyciąć z siatki oraz podmalować i będzie GIT. Aha, i pobrudzę go troszkę bo będzie wyglądał jak jakieś... Nie wiem, jak nie karabin
  Karabinek pomalowany tak z grubsza, no w sumie to muszę go wyciąć z siatki oraz podmalować i będzie GIT. Aha, i pobrudzę go troszkę bo będzie wyglądał jak jakieś... Nie wiem, jak nie karabin   Zdjęcia dam jak tylko pomaluje pierwsza warstwę oraz pierwsze kolory
 Zdjęcia dam jak tylko pomaluje pierwsza warstwę oraz pierwsze kolory   Właśnie, teraz nie wiem jak malowac, to ze malujemy jak naj jasnieszymi w zwyz to wiem. Ale czy malujemy az pokryje i ciemniejszy kolor czy jedna warstwa i maluje ciemniejszym kolorkiem?
  Właśnie, teraz nie wiem jak malowac, to ze malujemy jak naj jasnieszymi w zwyz to wiem. Ale czy malujemy az pokryje i ciemniejszy kolor czy jedna warstwa i maluje ciemniejszym kolorkiem?
 Nie mam pojęcia jak ja się do kamuflażu zabiorę
  Nie mam pojęcia jak ja się do kamuflażu zabiorę    Ok, koniec zrzędzenia i do pracy, fotki już wkrótce a wy się tu pojawcie i pokażcie że żyjecie, bo nie chcę pisać do samego siebie
  Ok, koniec zrzędzenia i do pracy, fotki już wkrótce a wy się tu pojawcie i pokażcie że żyjecie, bo nie chcę pisać do samego siebie   
  Jak tylko mój tata który zaj... ukradł mi farbkę wróci to będę sprawny do malowania pierwszych warstw
 Jak tylko mój tata który zaj... ukradł mi farbkę wróci to będę sprawny do malowania pierwszych warstw   A teraz kilka fotek jak wygląda nasz Hamerek:
 A teraz kilka fotek jak wygląda nasz Hamerek:

Zacząłem malować pierwsze warstwy... Na zdjęciach pokazane są pierwsze warstwy camo. Pomalowane jest jak jest bo to pierwsze warstwy
 Zacząłem malować pierwsze warstwy... Na zdjęciach pokazane są pierwsze warstwy camo. Pomalowane jest jak jest bo to pierwsze warstwy   ( by me xD ). Malo fotek i nie są za super bo gdy zrobilem pierwsze 2 próbne zdjęcia to wyladowałem właśnie akumulatorki
 ( by me xD ). Malo fotek i nie są za super bo gdy zrobilem pierwsze 2 próbne zdjęcia to wyladowałem właśnie akumulatorki   Jutro zrobię zdjecia już naładowanymi akumulatorkami oraz z 2 warstw camo. Na razie idzie jak idzie, balem się jak ch... ale co tam, 3 model... i ten mogę zepsuć
  Jutro zrobię zdjecia już naładowanymi akumulatorkami oraz z 2 warstw camo. Na razie idzie jak idzie, balem się jak ch... ale co tam, 3 model... i ten mogę zepsuć   Ale zobaczymy na koniec...
 Ale zobaczymy na koniec...

OK, jutro jak zrobię te 2 zdjecia to postaram się dac oryginalna wielkość fotki.
  OK, jutro jak zrobię te 2 zdjecia to postaram się dac oryginalna wielkość fotki. Na razie panuje nad sytuacja.
  Na razie panuje nad sytuacja.  ( ciekawe czy taki KM jest rozbieralny
  ( ciekawe czy taki KM jest rozbieralny   )
 ) Ale foty będą już z 2 warstwa ( trzeba się starać ) ...
 Ale foty będą już z 2 warstwa ( trzeba się starać ) ...  
 Fot nie ma i nie będzie ich dzisiaj
  Fot nie ma i nie będzie ich dzisiaj   No sorki ale jakoś tak nowe butki przyszły wiec na deseczkę poszedłem je wypróbować
 No sorki ale jakoś tak nowe butki przyszły wiec na deseczkę poszedłem je wypróbować   Udana jazda? Nie za bardzo ;/ Jutro będzie pomalowany już 2 i 3 kolorem druga warstwa
  Udana jazda? Nie za bardzo ;/ Jutro będzie pomalowany już 2 i 3 kolorem druga warstwa   Ale ja mieszam, rozumiecie coś?
  Ale ja mieszam, rozumiecie coś?   

( zart
  ( zart   )
  )