1 gdzie mogę kupić tanie szczypce do wycinania modeli z ramy bo jak na razie wycinam ostrym nożykiem
2 np jak już wyciołem element z ramy pozostaje na nim duży odlew ja to usuwam pilnikem ale przydało w mi się coś bardziej prycyzyjnego i taniego .
To chyba z narzędzi jest mi najbardziej potrzebne jak na początkującego mam jak na razie do udania 57 zł więc proszę o coś taniego nie wiem może można coś takiego kupić w sklepie z narzędziami wtedy wym zaoszczędził i nie musiał tego zamawiać .
3 pytanie to jakie pęndzle na taki mały model bo nie mam żadnego odpowiedniego
4 to farby wiem że akrylowe ale muszą to być jakieś specjalne ? czy normalne farby akrylowe .
to już wszystko chyba z narzęndzi teraz mam kilka pytani o malowani takiego modelu
5 czy takie małe elementy takie jak np koła czy tam karabiny trzeba najpierw wyciąć i pomalować albo cały model trzeba najpierw skleić a pużniej malować ? bo ja już na przykład przekleiłem koła
6 moje pytanie i kąncowe to jak się maluję taki kamuflaż takie łaty ciapy itp oczywiście pendzlem bęnde malować no i czy przed rozpoczęciem malowania daje się podkład ? jakiś
Z GÓRY DZIĘKUJĘ I PROSZĘ ODPOWIEDZIEĆ NA MOJE PYTANIA