U każdego w podglądzie profilu (NIE EDYCJI) pojawił się link do zapraszania znajomych za zaproszenie jedej osoby dostajemy 1 punkt więc za 2 osboby dostajemy 2 punkty itd. kto zaprosi najwiecej osób jego nick na forum zostanie pomalowany na kolor jak zechce np. moderatorzy mają zielony, admin ma żółty a ty mozesz mnieć jaki zechcesz! Wystarczy polecić naszą stronę większej ilości osób niż inni!
Kolorowanie odbędzie się pod koniec tego roku kalendarzowego! Czyli jedna osoba od początku 2007 roku zacznie się cieszyć nowym kolorem nicku i jako jedyna!!!!
Pamiętaj tylko jedna osoba wygra! I to mozęsz być Ty! Spójrz na nick Maztera tak może wygladac twój nick ale w wybranym przez ciebie kolorze więc nie czekaj zapraszaj znajomych!
Będą się tu ukazywac co jakiś czas statystyki kto jest na jakiej pozycji!
Powtarzam jeśli ktoś nie wie gdzie znajduje się link.
Krok 1 - zaloguj się (jeśli nie jesteś zarejestrowany to zób to)
Krok 2 - znajdz na liscie aktualnie zalogowanych osób siebie
Krok 3 - kliknij swój nick na liscie zalogowanych
Krok 4 - skopiuj swój link
Krok 5 - Dodaj ten link do Twojej strony domowej, podpisu na forum albo prześlij Twoim znajomym.
[center]Pamiętaj jednak, aby nie spamować. Użytkownicy złapani na spamowaniu będą karani![/center]
Konkurs
Moderatorzy: Mazter, Sekretarz
-
- Administrator
Konkurs
Ostatnio zmieniony 2007-06-19, 19:04 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo mądre spostrzeżenie. Lecz co w przypadku, gdy konto zostanie założone u kolegi, czy w kafejce internetowej? Możesz np. dodać wymóg, aby nowo dodana osoba napisała 10 postów i wtedy będzie liczona jako ważna. Nie wiem czy komuś chciałoby się robić powiedzmy 10 kont i pisać po 10 postów... Z drugiej strony jesli znalazłby się taki uparty gość mógłby zasmiecić forum. Ja jednak wierzę, że w naszej kartonowej społeczności są ludzie sprawiedliwi. 

U mnie na forum jest 30 userów,powiem im żeby się tu zarejstrowali 
Sprawdźcie tu
http://www.wladekofp.fora.pl/viewtopic.php?t=96

Sprawdźcie tu
http://www.wladekofp.fora.pl/viewtopic.php?t=96