Witajcie Ludzie i Ludziska !!!!!!
A więc zacznijmy od początku:
Jakis czas temu zainteresowałem sie modelarstwem (co idzie wywnioskować z tego że jestem na tym forum

) mam za sobą parę modeli plastikowych (są super) ale ciągnie mnie do wyższych celów. Mianowicie ciągnie mnie do modeli bardziej "zaawansowanych" a mianowice do modeli RC zabierałem się pare razy zabierałem się do zrobienia swojego modelu ale cóż wszystkie próby zpełzły na zgliszczach

więc proszę o poradę kolegów (i koleżanki również) o udzielenie paru rad odnosnie 1 modelu RC. trochę przeglądałem forum, sklepy internetowe i nazwy jaki tam zobaczyłem porostu mnie dobiły np: serwomechanizm, przeróżnego rodzaju zębatki, akumulatory... . A teraz troche konkretów chciałbym by mój model był zbudowany z materiałów dostępnych wszedzie mam na mysli (drewno jakieś metalowe paści co każdy ma głęboko w piwnicy pochowane) o obudowe sie nie martwie, gorzej z wnętrzem prosze o radę co, gdzie i jak podłączyć co z czym posplatać, wiecie o co chodzi

oczywiście prosiłbym o jakieśw miarę tanie propozycje

.
Jeżeli komuś mój post wydaje sie niejasny lub zbyt zagmatfany to przepraszam i chętnie wyjasnie nieporozumienia
Pozdrawiam:
Knyfel