Witam wszystkich!!
Dzisiaj dołączyłem do grona modelarzy, ponieważ zakupiłem ten oto model:
http://allegro.pl/item220454166_super_b ... _wawa.html
Zamówiłem ten model dzisiaj, więc zanim go otrzymam, pragnę dokupić kilka ulepszeń do niego :D Mam sporo próśb do was STARYCH WYJADACZY!!
1. A mianowicie, chciałbym wzmocnić tego baggusa, a nie wiem jak hehe. Tzn chciałbym dokupić nowe łożyska, pakiet aku, być może zmienić wał, silnik i wogóle, tylko nie wiem gdzie tego szukać, tzn gdzie znaleźć części do niego.
2. Poza tym słyszałem, że dobrze jest wzmocnić nadwozie, podwozie, mocowania amortyzatorów itp. w takich buggy: jak to zrobić?
3. Nie wiem też, jakie amortyzatory będą do niego lepsze, olejowe, czy gazowe?
4. Jeśli o czymś nie wspomniałem, a znajdą się tutaj mili ludzie, którzy wiedzą, co jeszcze łatwo można ulepszyć w takim buggi to proszę o pomoc, kontakt numer gg 2521177
PROSZĘ DORADŹCIE Z GÓRY DZIĘKUJĘ!!
(proszę o linki do stron na których znajdę owe produkty albo od razu linki do konkretnych produktów lub też o nazwy)
JAK ULEPSZYĆ SWOJE BUGGY??
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
-
michal1989s pisze:Hmm ale ja już miałem przyjemność bawić się tego typu zabawką i mi się podobało, a było to dłużej niż dwa dni. Jeśli możesz to pomóż...msegen pisze:Moim skromnym zdaniem poczekaj aż dostaniesz buggy , pojeździj nim z 2 dnia i wtedy myśl nad ulepszaniem
no to super jak miałeś przyjemność bawić się takimi autkami. zbytnio nie pomogę bo ja dopiero bawię się od poniedziałku 29.10.07r. i to jeszcze nie jest prawdziwy model :)
najlepiej to jak go przetestujesz i będziesz wiedział co w nim wymienić, może będzie trzeba sprężyny amortyzatorów wymienić na twardsze lub miększe , może też silnik na mocniejszy , opony felgi ............. itd.

ps. ja przy swoim przemalowuję budę.