Mam pytanie jakie polecacie sklepy internetowe modelarskie chodzi o modele kartonowe .
Macie jakieś doświadczenia

Pozdrawiam

Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz

Ostatnio zamawiałem u nich tekturę i koła do B17. Jestem bardzo zadowolony - tektura rewelacyjna, a co do kółek to ciekawa historia. Zadzwonił do mnie facet ze sklepu bo był problem... Koła Gomixowe miały średnicę 33mm, szablon miał 36mm. Zostałem bardzo grzecznie zapytany co z tym fantem zrobić
 Ostatnio zamawiałem u nich tekturę i koła do B17. Jestem bardzo zadowolony - tektura rewelacyjna, a co do kółek to ciekawa historia. Zadzwonił do mnie facet ze sklepu bo był problem... Koła Gomixowe miały średnicę 33mm, szablon miał 36mm. Zostałem bardzo grzecznie zapytany co z tym fantem zrobić  Ponieważ teoretycznie kółka nie pasowały miałem oferty zastępcze
 Ponieważ teoretycznie kółka nie pasowały miałem oferty zastępcze  Niby taka mała rzecz, a cieszy
 Niby taka mała rzecz, a cieszy  Dawno nikt tak miło mnie potraktował
 Dawno nikt tak miło mnie potraktował 
 Dwa, z daleka omijac ichnią tekturę. Wyglada jak cienko sprasowany preszpan, tnie się koszmarnie, rozwarstwia i wogóle sprawia same problemy.... Przy odrobinie wprawy można z niej coś sklecić ale jest kłopotliwa...
  Dwa, z daleka omijac ichnią tekturę. Wyglada jak cienko sprasowany preszpan, tnie się koszmarnie, rozwarstwia i wogóle sprawia same problemy.... Przy odrobinie wprawy można z niej coś sklecić ale jest kłopotliwa...

).
 ).