[projekt] SU/SP 42
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
szkoda że się wcześniej nie odzywałeśjerry84 pisze:spoko chłopaki, jakby co to koło mnie robią wydruki wielkoformatowe, plakaty itp, więc jak już wypatroszycie te wszystkie papiernicze to zapraszam do siebie.A w trakcie drukowania można opróżnić jakiś monopolowy hehe...

no jak pech to pech, ale jakby co to codziennie śmigam w Twoje strony, bo pracuję koło Garwolina.belfast pisze:szkoda że się wcześniej nie odzywałeśjerry84 pisze:spoko chłopaki, jakby co to koło mnie robią wydruki wielkoformatowe, plakaty itp, więc jak już wypatroszycie te wszystkie papiernicze to zapraszam do siebie.A w trakcie drukowania można opróżnić jakiś monopolowy hehe...
bo ja prawie cały zeszły rok akademicki jeździłem do tegoż miasta
w którym się urodziłem nota bene

W jakim formacie zapisujesz swoje rysunki? Czy masz możliwość wygenerowania formatu STEP, IGS lub STL? Jeśli byłaby taka możliwość to mam pomysł...
Chętnie wydrukowałbym poszczególne elementy na drukarce 3D (mam możliwość w poliamidzie - duża wytrzymałość, ale gorsza jakość powierzchni lub w żywicach akrylowych - bardzo duża dokładność). Chciałbym mieć taki model na półce 

Witam
dawno nic nie prezentowałem ale jakoś czasu było mniej, ale prace nie zamarły i projekt jest kontynuowany
dziś mocowania silnika trakcyjnego:

silnik zawieszony na ramie:

pozdrawiam

niestety mój program nie może zapisać w żadnym z tych formatówKoalka pisze:W jakim formacie zapisujesz swoje rysunki? Czy masz możliwość wygenerowania formatu STEP, IGS lub STL? Jeśli byłaby taka możliwość to mam pomysł...Chętnie wydrukowałbym poszczególne elementy na drukarce 3D (mam możliwość w poliamidzie - duża wytrzymałość, ale gorsza jakość powierzchni lub w żywicach akrylowych - bardzo duża dokładność). Chciałbym mieć taki model na półce

dawno nic nie prezentowałem ale jakoś czasu było mniej, ale prace nie zamarły i projekt jest kontynuowany

pozdrawiam