A więc stało się, wziąłem się wreszcie za dokończenie tego modelu. Niestety został mi tydzień czasu i doz robienia koła i rakiety, ale trzeba myśleć pozytywnie, że zdążę. Chciałbym także w tym miejscu podziękować wszystkim, którzy zachęcili mnie do skończenia tego modelu

. Muszę też przeprosić ale zdjęcia na razie będą wykonywane z komórki 1.3 pixela bo w zwykłym aparacie zepsuły mi się akumulatorki i musi trochę potrwać zanim kupię nowe. Mam nadzieję, że ludzie głodni nowych relacji i tak będą zadowoleni, a resztę postaram się nadrobić komentarzem.
Jeśli chodzi o przednią część limuzyny to wydaje mi się, że została wykonana prawie doskonale, jest tylko mały błąd który zachodzi na wycięcie z przodu ale w niczym to nie będzie przeszkadzało jeśli je trochę ukrócę. Co do drugiej części, nie była ona prosta dlatego została przeze mnie spartolona (pierwszy raz robiłem coś takiego). Widać to mimo słabej jakości zdjęć po dolnej linii limuzyny (powinna być prosta). Teraz będę musiał trochę ponaginać tę limuzynę aby pasowała do kadłuba samolotu ale z tego co już przymierzałem to nie będzie tak źle, zresztą co się będę przejmował. Oczywiście jeszcze tylna część końca limuzyny jest do poprawki aby wszystko pasowało.
P.s. Jeśli ktoś by mógł, niech przypomni mi jak teraz zamieszcza się zdjęcia na forum, bo długo tego nie robiłem a pamiętam, że była jakaś zmiana.