Jako że moją pasją jest lotnictwo więc postanowiłem zrobić Su-45 z GPM-u w skali 1:87

[center]
 [/center]
[/center]model sam w sobie nie jest jakoś za bardzo szczegółowy:

więc spróbuję pomimo braku zbytniego doświadczenia (przy Bryzie się nie poddałem więc i tu się nie poddam
 ) troszkę wzbogacić ten model żeby był jak najciekawszy
) troszkę wzbogacić ten model żeby był jak najciekawszy   

prace ruszyły
 prace ruszyły  na pierwszy ogień poszły koła. jako że moje próby zrobienia kół szprychowych tej wielkości spełzły na niczym bo to co mi wychodziło w ogóle nie przypominało oryginału sięgnąłem po kola wycięte laserem:
   na pierwszy ogień poszły koła. jako że moje próby zrobienia kół szprychowych tej wielkości spełzły na niczym bo to co mi wychodziło w ogóle nie przypominało oryginału sięgnąłem po kola wycięte laserem: 

po wycięciu i pozbyciu się śmietków:
 po wycięciu i pozbyciu się śmietków: 

koła poszły na lakiernie:
 koła poszły na lakiernie: 

i teraz wyglądają tak:
 i teraz wyglądają tak: 

koła trafiły teraz do pudełka na bezpieczne leżakowanie i czekają na zakończenia prac nad ramami wózków, które już niebawem się rozpoczną
 koła trafiły teraz do pudełka na bezpieczne leżakowanie i czekają na zakończenia prac nad ramami wózków, które już niebawem się rozpoczną  

pozdrawiam i zapraszam do komentowania

, jak tam gąski? Coś mnie się zdaje, że to jest ta sama skala, tylko że jest to wąski tor więc większość części a zwłaszcza jezdnych jest odpowiednio mniejsza.
 , jak tam gąski? Coś mnie się zdaje, że to jest ta sama skala, tylko że jest to wąski tor więc większość części a zwłaszcza jezdnych jest odpowiednio mniejsza.