Borewicz comes back...[R] niby Fiat 125p
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Zastanawiam się co jest bardziej na miejscu, gratulacje czy westchnienie NARESZCIE.
Jednak gratulacje należą się Tobie jak najbardziej dlatego że skończyłeś ten model(?) to co on przypomina to już wiadomo. Po Twoich przeróbkach na pewno bliżej mu do rzeczywistości.
A słowo nareszcie to chyba na pewno padło z Twoich ust.
Jednak gratulacje należą się Tobie jak najbardziej dlatego że skończyłeś ten model(?) to co on przypomina to już wiadomo. Po Twoich przeróbkach na pewno bliżej mu do rzeczywistości.
A słowo nareszcie to chyba na pewno padło z Twoich ust.
Dziekuję.Ceva pisze:Jednak gratulacje należą się Tobie
NiestetyCeva pisze:to co on przypomina to już wiadomo

Aż sie wzruszyłem , jak "usłyszałem" to od Ciebie ( bez ironii)Ceva pisze:Po Twoich przeróbkach na pewno bliżej mu do rzeczywistości
Kroolo rozumiem , że cieszysz się z traktorka

A teraz zapraszam na galerie końcową

I tak dla porównania skali ( jedno i drugie w 1:25)

No to tyle z relacji "Fiata" , teraz zapraszam na Ursusa.
pzdr.
P.S. Wyczytałem na Fotosiku , że od pierwszego X użytkownicy bez abonamentu , będą mogli przechowywać na serwerze tylko 100 zdjęć , trochę kicha.
Pewnie że się cieszę! Może ja bym swojego poskładał kiedyś - będę miał ściągę 
Gdzie wyczytałeś o zmianach na fotosiku? Póki co jest takie coś:
http://www.fotosik.pl/pomoc/faq/zagadnienia_ogolne/#3

Gdzie wyczytałeś o zmianach na fotosiku? Póki co jest takie coś:
http://www.fotosik.pl/pomoc/faq/zagadnienia_ogolne/#3
scorpions pisze:będą mogli przechowywać na serwerze tylko 100 zdjęć
No to nieładnie - macie jakiś pomysł, czy przenieść się na inny serwer - jaki polecaciescorpions pisze:http://blog.fotosik.pl/

Witam !!
Chciałbym podziękować Administratorowi (chyba) za fotkę tygodnia , ale z drugiej strony należy zadać pytanie czy faktycznie ten "model" jest wart tego aby pokazywać go przez cały tydzień na stronie głównej. Chodzi mi o estetykę jego wykonania , która generalnie jest dosyć niskich lotów , a jest sporo modeli wykonanych dużo lepiej , no chyba że chciano pokazać , że można ten "model" bardziej przybliżyć do rzeczywistości , niż zrobił to autor opracowania , jeśli tak to w porządku
pzdr.
Chciałbym podziękować Administratorowi (chyba) za fotkę tygodnia , ale z drugiej strony należy zadać pytanie czy faktycznie ten "model" jest wart tego aby pokazywać go przez cały tydzień na stronie głównej. Chodzi mi o estetykę jego wykonania , która generalnie jest dosyć niskich lotów , a jest sporo modeli wykonanych dużo lepiej , no chyba że chciano pokazać , że można ten "model" bardziej przybliżyć do rzeczywistości , niż zrobił to autor opracowania , jeśli tak to w porządku

pzdr.
Chwali Ci się Marcinie ta samokrytyka. Chwali ci się również to, że Ci się chciało z nim męczyć.
To mimo wszystko nie jest miłe jak się starasz, a tu kaszana wychodzi bo projekt to chrzanu.
Faktycznie mało co przypomina to fiata i to głownie przez te zachwiane proporcje.
Ja również zmierzyłem się z pewnym niezbyt spasowanym projektem, ale to nie ten rocznik co go w pewien sposób tłumaczy no i cel jaki przyświeca mej budowie jest odmienny.
To mimo wszystko nie jest miłe jak się starasz, a tu kaszana wychodzi bo projekt to chrzanu.
Faktycznie mało co przypomina to fiata i to głownie przez te zachwiane proporcje.
Ja również zmierzyłem się z pewnym niezbyt spasowanym projektem, ale to nie ten rocznik co go w pewien sposób tłumaczy no i cel jaki przyświeca mej budowie jest odmienny.
Dzięki Piotrek. Jak mówiłem , żeby ten model wyglądał w miarę po ludzku , trzeba by go pomalować od stóp do głów , a szkoda farby i pędzli , skleiłem go tylko dlatego , żeby zobaczyć czy uda mi się choś troche przypodobnić go do rzeczywistości , jak widać udało mi się to bardziej niż autorowi , o spasowaniu elementów nie wspomnę , nie kupiłem tego modelu , nie wydałem na niego ani złotówki , więc nic nie byłoby smutno gdyby nic nie udało mi się przerobić i wylądowałby w koszu. Jak mówię skupiłem się na moich poprawkach , a nie na estetyce , ale jak widać niektórym sie podoba (mi zresztą też
).
pzdr

pzdr