W gruzachMatrix_OST pisze:I legł

Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
No jak go ruszyli po ćwierć wieku , to jest to bardzo prawdobodobnebelfast pisze:i wtedy miał dachowanie i się podrapał
Scorpions szaleje jednym słowemscorpions pisze:Po 25 latach stania pod chmurką , przeżyciu wielu śniegów , deszczów i wojen
no ja widzę jeszcze jedną przyczynę, śmiałkowi dmuchali opony usta-usta, nie mieli manometru i przepompowaliscorpions pisze:No jak go ruszyli po ćwierć wieku , to jest to bardzo prawdobodobnebelfast pisze:i wtedy miał dachowanie i się podrapał![]()
![]()
![]()
![]()
Czyli podsumowując :
Po 25 latach stania pod chmurką , przeżyciu wielu śniegów , deszczów i wojen , grupa śmiałków postanowiła uruchomić to ustrojstwo. Włożyli silnik , napompowali koła , po czym okazało się , że prowadzenie Mazdy , która stała 25 lat pod chmurką , nie jest takie proste. Obstawiałbym , że zardzewiała kolumna kierownicy , przez co stracili panowanie , dachowali i podrapali furę , (ale o dziwo szyby są całe , może dawniej było lepsze szkło). Taka jest moja koncepcja
![]()
![]()
wyżej były żarty a tak poważnie to się nie przejmuj, ciężko jest uzyskać efekt złomu z papieruP.S. Misiek , nie przejmuj się tymi z kartonowki.pl - nie znają się
jak dla mnie to jest lakier