Jestem ciekaw czy kiedyś wyjdzie model XB-70 Valkyrie, najszybszego bombowca.

Suchoj jest duży, Blackbird bardzo duży a to...ogromne!
Jak tylko pomyśle, ręce aż same się zacierają!

Pozdrawiam!
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Nie wyjdzie a wyszedłpiter16 pisze:Jestem ciekaw czy kiedyś wyjdzie model XB-70 Valkyrie,
to do mnie? ;)Sprudin pisze:o ja tak nieśmiało zaproponuję dokończenie B17
Sprudin, WSMK podaje że 1:72:Sprudin pisze:Hobby Model wydał drania w 1:33.
No, to do mnie chyba też.Sprudin pisze:To ja tak nieśmiało zaproponuję dokończenie B17
No, szczerze to Kos narobił mi niezłego apetytu na kolosy, muszę poszperać w ofertach. Ale mimo to ma razie w planach mam jakiś pojazd.Sprudin pisze:Jeżeli poszukujesz Bydlęcych modeli
Widziałem go, tyle że nie wydrukowali tego zbyt dużo, seria limitowana. Choć jakby się postarać to coś się znajdzie.Sprudin pisze:Jest jeszcze B1B Lancer z Hobby Modelu
Ot i zonkKroolo pisze:Sprudin, WSMK podaje że 1:72:
Oczywiście, że watro! Sam fakt sklejenia tak dużego i rzadkiego modelu jest opłacalny.Kroolo pisze:A czy warto? Hmm nie wygląda ona na zbyt uszczegółowioną...
Nie Ty jeden!Sprudin pisze:chętnie bym sie z nia zmierzył
A ja sie pochwalę mam kilka "większych" modeli :D jeszcze w 2D czekają na to aż się nauczę kleić (a kleje bardzomega wolno widać zresztą to na forum jestem najwolniejszym sklejaczem [o ile można mnie nazwać sklejaczem - ze względu na speed] chyba hehe)piter16 pisze:Mieć w kolekcji tych parę wspaniałych modeli... B-52...
To ja też, a coMazter pisze:A ja sie pochwalę
Hehe, dziękujępiter16 pisze:B-52, Tu-160, Sr-71, B-17, B1b Lancer, może kiedyś XB-70 Valkyrie... uuu, nieprzeciętne osiągnięcie...