no spoczko, tylko szkoda ze go zacząłem, ale go muszę skończyć nie ma siły. Ale tak pewnie efekt końcowy będzie bardzo dobry, no tylko jeśli go pomalujesz i wprowadzisz niezbędne poprawkiIRON_84 pisze:ale osobiście odradziłbym ten model początkującemu.
[Relacja] Nysa 522 Towos - Modelik 19/06
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Nieco celowo zwolniłem tempa a zasadniczo to prace chwilowo w ogóle stanęły, ale kiedy pojawiła sie Twoja relacja to stwierdziłem, że jeszcze trochę poczekam aż będziesz finiszować to wtedy zacznę. Bo przynajmniej mogę podpatrywać a to pomaga i mocno. A Ty poprawiaj i ulepszaj nyskę, trzymam mocno kciuki 
No to jak obiecałem tak też robię.
Prace nad ratowaniem tego modelu trwają.
Dorobiłem tyle drzwi i okazały się 1,5mm za wąskie i 2mm za niskie.
Może być że to przeze mnie a może być że nie.
Nyska jest juz po pierwszej warstwie farby.
Fotki:

Jest to 2 model w moim wykonaniu jaki w całości pomalowałem więc wygląda tak a nie inaczej.
Generalnie z tej postaci jestem bardziej zadowolony niż z wcześniejszej, no i będzie pasował do reszty sprzętu, który przeważa na mojej półce z modelami.
Pozdrawiam oglądaczy relacji.
Prace nad ratowaniem tego modelu trwają.
Dorobiłem tyle drzwi i okazały się 1,5mm za wąskie i 2mm za niskie.
Może być że to przeze mnie a może być że nie.
Nyska jest juz po pierwszej warstwie farby.
Fotki:

Jest to 2 model w moim wykonaniu jaki w całości pomalowałem więc wygląda tak a nie inaczej.
Generalnie z tej postaci jestem bardziej zadowolony niż z wcześniejszej, no i będzie pasował do reszty sprzętu, który przeważa na mojej półce z modelami.
Pozdrawiam oglądaczy relacji.