[relacja] STAR 28
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Witam.
CHESTER, stara 28 chyba już nie uświadczysz, ale jazda nowszym modelem na pewno cię nie ominie.
Generalnie przy modelu zostało do zrobienia niewiele.
Dziś dorobiłem l
- usterka,
- klamki,
- tylną część plandeki,
- uchwyty przy klapie,
- błotniki.
Czyli generalnie kilka dupereli.

Do zrobienia zostały
- skrzynki za błotnikami,
- skrzynia z kanistrami i same kanistry,
- kierunkowskazy,
- tabliczki po bokach kabiny,
- przyczepa.

I to będzie na tyle przy modelu.
Pozdrawiam.
CHESTER, stara 28 chyba już nie uświadczysz, ale jazda nowszym modelem na pewno cię nie ominie.
Generalnie przy modelu zostało do zrobienia niewiele.
Dziś dorobiłem l
- usterka,
- klamki,
- tylną część plandeki,
- uchwyty przy klapie,
- błotniki.
Czyli generalnie kilka dupereli.

Do zrobienia zostały
- skrzynki za błotnikami,
- skrzynia z kanistrami i same kanistry,
- kierunkowskazy,
- tabliczki po bokach kabiny,
- przyczepa.

I to będzie na tyle przy modelu.
Pozdrawiam.
Witam.
Dawno nic tutaj się nie działo bo jakoś nie miałem weny twórczej.
Dziś się przemogłem i dorobiłem skrzynkę za tylnym błotnikiem, kierunkowskazy i dokończyłem plandekę.
leon65z, z rejestracją się chwilowo wstrzymam żeby podatku nie płacić.
Na razie foty z komórki, jak wróci aparat to podmienię na lepsze.

Jutro skrzynka na kanistry i same kanistry.
Mam nadzieję.
Pozdrawiam
.
Dawno nic tutaj się nie działo bo jakoś nie miałem weny twórczej.
Dziś się przemogłem i dorobiłem skrzynkę za tylnym błotnikiem, kierunkowskazy i dokończyłem plandekę.
leon65z, z rejestracją się chwilowo wstrzymam żeby podatku nie płacić.
Na razie foty z komórki, jak wróci aparat to podmienię na lepsze.

Jutro skrzynka na kanistry i same kanistry.
Mam nadzieję.
Pozdrawiam

W 266 fajnie wygląda, tak jakoś bardziej naturalnie - ta tutaj w 28 jakoś tak strasznie sztucznie, zbyt gładko (to tylko moje odczucia). Może jakby zrobić ją z chusteczki higienicznej nasączonej jakimś lakierem i dopiero pomalowanej? Powinna mieć jakąś fakturę materiału wówczas. Tak czy siak model ładnie się prezentuje i czekam na przyczepę
Pozdrawiam!
PS: możesz wstawić na forum lub podesłać mi na maila więcej zdjęć 266? Nabyłem go niedawno (to II wydanie) i chętnie bym sobie go pooglądał zrobionego w standardzie.

PS: możesz wstawić na forum lub podesłać mi na maila więcej zdjęć 266? Nabyłem go niedawno (to II wydanie) i chętnie bym sobie go pooglądał zrobionego w standardzie.
Witam wszystkich.
Sprudin, porobiłem sobie fotki prawdziwej przyczepy i na podstawie wymiarów z netu będę dłubał od podstaw.
Kroolo,
Co do modelu to wiem że na zdjęciach wygląda to jakby była idealnie prosta w rzeczywistości jest ona trochę pofałdowana.
Paws, dzięki ale to jeszcze nie koniec.
Pozdrawiam.
Sprudin, porobiłem sobie fotki prawdziwej przyczepy i na podstawie wymiarów z netu będę dłubał od podstaw.
Kroolo,
Tylko że teraz jakiego stara byś nie spotkał to właśnie wszystkie mają taką jakby foliową plandekę. Pewnie dlatego żeby woda nie przesiąkała do środka.W 266 fajnie wygląda, tak jakoś bardziej naturalnie - ta tutaj w 28 jakoś tak strasznie sztucznie
Co do modelu to wiem że na zdjęciach wygląda to jakby była idealnie prosta w rzeczywistości jest ona trochę pofałdowana.
Paws, dzięki ale to jeszcze nie koniec.

Pozdrawiam.