Jak - 1b od Hala
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Witam.
Pewnie niektórzy już pomyśleli że dałem sobie siana z Jakiem, ale nie, nic z tych rzeczy
. Nie miałem zbyt wiele czasu ostatnio więc prace nie posunęły się zbytnio na przód.
Udało mi się zamocować płat nośny i golenie podwozia głównego.
Wczoraj byłem w Łodzi w nadziei zakupienia osłony kabiny do Jaka, ale ku mojemu rozczarowaniu nie mieli jej na stanie. Powiedzieli że może być za jakieś dwa tygodnie.
Będąc tam przy okazji zakupiłem dwa samoloty które chciałem skleić sobie już dawno bo jakoś mi sie szczególnie podobają i o to one:
i zastanawiam sie który po skończeniu Jaka popełnić pierwszy.
Może ktoś pomoże mi sie zdecydować :).
Pozdrawiam.
--
załóż ankietę jak sam nie możesz się zdecydować
. Kroolo.
Pewnie niektórzy już pomyśleli że dałem sobie siana z Jakiem, ale nie, nic z tych rzeczy

Udało mi się zamocować płat nośny i golenie podwozia głównego.

Wczoraj byłem w Łodzi w nadziei zakupienia osłony kabiny do Jaka, ale ku mojemu rozczarowaniu nie mieli jej na stanie. Powiedzieli że może być za jakieś dwa tygodnie.
Będąc tam przy okazji zakupiłem dwa samoloty które chciałem skleić sobie już dawno bo jakoś mi sie szczególnie podobają i o to one:

i zastanawiam sie który po skończeniu Jaka popełnić pierwszy.
Może ktoś pomoże mi sie zdecydować :).
Pozdrawiam.
--
załóż ankietę jak sam nie możesz się zdecydować

Ostatnio zmieniony 2007-11-26, 23:08 przez Abdomen, łącznie zmieniany 1 raz.
Piterski, nie jestem administratorem. Można zrobić na ten temat ankietę - łatwy, szybki i czytelny sposób na poznanie opinii innych na temat "który model kleić później". Lepsza ankieta od 10 wpisów "a ja bym chciał żebyś skleił....." które nijak się mają do tematu relacji JAK'a-1. Tak jest czytelniej i nie ma co się obrażać o usunięcie postów - tak Wam zależy na ich ilości??? Chyba nie o to chodzi?