[Relacja] RWD-4 (MM)
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Siemka!
Ostatnia aktualizacja relacji (Kroolo, możesz wyciągać napoje
). Jak widać dobiegła ona szczęśliwie do końca, co oznacza że mam już jedną relację za sobą (relacji z AH-64 nie liczę bo nie wyszła a Sherman jeszcze nie skończyłem).
Więc najpierw zdjęcia ogona i tu niestety szału nie ma :-/ . Wyszedł on jako tako; ogólnie jestem zadowolony ale mogło być lepiej:
Jakaś stopka (nie wiem jak to się fachowo nazywa
):
Skrzydło. I wszystko by było cacy gdyby nie za durze miejsce na część 36
:
No i śmigiełka od Ostoji. Wielkie dzięki, są super!
Niestety nie będzie się ono kręcić ponieważ na samym początku nie wziąłem pod uwagę takiej opcji i teraz tego żałuję
.
I w końcu przyszła pora na galerię końcową, oto ona co by nie zanudzać przemowami
:
Ogólnie model kleiło się dobrze. Minusami są: stary już papier który strasznie się rozwarstwia i błędy w opracowaniu (z niektórymi można sobie spokojnie poradzić). Efekt może nie powala ale na pewno ucieszy potencjalnego sklejacza. Samolot ma w sobie po prostu to coś
.
To tyle, do zobaczyska w następnej relacji!

Ostatnia aktualizacja relacji (Kroolo, możesz wyciągać napoje

Więc najpierw zdjęcia ogona i tu niestety szału nie ma :-/ . Wyszedł on jako tako; ogólnie jestem zadowolony ale mogło być lepiej:

Jakaś stopka (nie wiem jak to się fachowo nazywa

Skrzydło. I wszystko by było cacy gdyby nie za durze miejsce na część 36

No i śmigiełka od Ostoji. Wielkie dzięki, są super!

I w końcu przyszła pora na galerię końcową, oto ona co by nie zanudzać przemowami

Ogólnie model kleiło się dobrze. Minusami są: stary już papier który strasznie się rozwarstwia i błędy w opracowaniu (z niektórymi można sobie spokojnie poradzić). Efekt może nie powala ale na pewno ucieszy potencjalnego sklejacza. Samolot ma w sobie po prostu to coś

Tak, w tą sobotę jest wystawa. Planujesz się wybrać?Czy wystawa w Strzyżowie zaczyna sie może w najbliższą sobotę?
To tyle, do zobaczyska w następnej relacji!

- Matrix_OST