[Relacja] Czołg T-34 "Rudy" 7-8/1996 MM
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Relacja
Zrobiłem kółka , retuszowałem je , lakierowałem i przykleiłem do czołgu połowę (5 sztuk) . Jak te mocno się przytwierdzą to przykleję drugą połowę i jeszcze raz pomaluje wszystkie części na których jest kolor jaki nie powinien być . Muszę jeszcze dorobić po 2 paski na każdy z tych walcowatych pojemników i trochę poprawić cyfry .
Jak to wszystko będzie zrobione to wezmę się do roboty nad gąsienicami a później nad malowaniem ich .
Teraz daję tylko 1 fotkę , bo lepiej żebyście zobaczyli dokładnie model po galerii końcowej , niż teraz
.

Zrobiłem kółka , retuszowałem je , lakierowałem i przykleiłem do czołgu połowę (5 sztuk) . Jak te mocno się przytwierdzą to przykleję drugą połowę i jeszcze raz pomaluje wszystkie części na których jest kolor jaki nie powinien być . Muszę jeszcze dorobić po 2 paski na każdy z tych walcowatych pojemników i trochę poprawić cyfry .
Jak to wszystko będzie zrobione to wezmę się do roboty nad gąsienicami a później nad malowaniem ich .
Teraz daję tylko 1 fotkę , bo lepiej żebyście zobaczyli dokładnie model po galerii końcowej , niż teraz

Ja robiłem to samo dawno dawno temu. Być może, że wtedy w twoim wieku. Wykonanie niewiele się różniło od twojego z tym, że ja nie doszedłem nawet do połowy pracy. Abyś chociaż ty doszedł do końca, gorąco zagrzewam do pracy, bo to jest najważniejsze. Ja sam się dziś już wypaliłem z powodu niepowodzeń w budowie.
Witam, bardzo fajnie to wychodzi
tez mam takiego rudzielca, byl to moj pierwszy model, mam go juz troche, przezyl swoje i nie wyglada juz jak powinien bo pare razy mi upadl
. Bawilem sie z tymi gasienicami ale poleglem, strasznie krzywo mi wychodzily i nie chcialy pasowac za dobrze, myslalem o tym zeby powielic 2 ogniwa ktore do siebie pasuja, wtedy bylo by latwiej.
kilka fotek jak by ktos chcial zobaczyc
:

kilka fotek jak by ktos chcial zobaczyc

Relacja :
Zdjęć jest mało i nie dużo pokazują , żebyście model oglądali w galerii końcowej a nie teraz
.
Cały czas robię gąsienice , gdy je skończę zwinę i zamontuje koc do wieży i zamaluje czerwony napis 904 na wieży bo model lepiej będzie się prezentował bez niego .
PS: Gdzie najtaniej kupić maty do cięcia ?

Zdjęć jest mało i nie dużo pokazują , żebyście model oglądali w galerii końcowej a nie teraz

Cały czas robię gąsienice , gdy je skończę zwinę i zamontuje koc do wieży i zamaluje czerwony napis 904 na wieży bo model lepiej będzie się prezentował bez niego .
PS: Gdzie najtaniej kupić maty do cięcia ?

Podsumowanie
Model mi się dobrze sklejało i malowało . Najgorsze były gąsienice , ale to już za mną
Teraz zamierzam zacząć sklejać Kościół w Gryfinie (Modelik) lub PIETROPAWŁOWSK (Modelik) .
Relacja będzie na forum oczywiście . (Więcej zdjęć czołgu na mojej stronie )
GALERIA KOŃCOWA!

Model mi się dobrze sklejało i malowało . Najgorsze były gąsienice , ale to już za mną

Teraz zamierzam zacząć sklejać Kościół w Gryfinie (Modelik) lub PIETROPAWŁOWSK (Modelik) .
Relacja będzie na forum oczywiście . (Więcej zdjęć czołgu na mojej stronie )
GALERIA KOŃCOWA!