[R] T-35 wz. 1932 Modelik
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Wróciłem!
Relacja nareszcie odżyła.
Oto gotowy zasobnik na 98 naboi kal. 45mm:
-pudełko:
-prace nad nabojami:
-po retuszu:
-sklejone w całość:
-lekkie pociągnięcie lakierem po łuskach:
Dużo monotonnej roboty, na szczęście ten zasobnik jest największy a do zrobienia został jeszcze jeden mniejszy. Cóż, ważne by się nie zniechęcać...
Pozdrawiam!

Relacja nareszcie odżyła.
Oto gotowy zasobnik na 98 naboi kal. 45mm:
-pudełko:

-prace nad nabojami:

-po retuszu:

-sklejone w całość:

-lekkie pociągnięcie lakierem po łuskach:

Dużo monotonnej roboty, na szczęście ten zasobnik jest największy a do zrobienia został jeszcze jeden mniejszy. Cóż, ważne by się nie zniechęcać...
Pozdrawiam!

Dziś mały postęp prac, ale jest.
Okleiłem od wewnątrz przednią płytę pancerza, podrdzewiłem i dokleiłem zasobnik amunicji, który nietypowo znajduje się w pozycji wiszącej:
Przymiarka na sucho przy dziennym świetle:
Prace trwają dalej, aktualnie zacząłem zasobnik (znowu) na 44 naboje kal. 45mm. Na całe szczęście to już ostatni.
Pozdrawiam!

Okleiłem od wewnątrz przednią płytę pancerza, podrdzewiłem i dokleiłem zasobnik amunicji, który nietypowo znajduje się w pozycji wiszącej:

Przymiarka na sucho przy dziennym świetle:

Prace trwają dalej, aktualnie zacząłem zasobnik (znowu) na 44 naboje kal. 45mm. Na całe szczęście to już ostatni.
Pozdrawiam!

Witam!
Udało mi się skończyć kolejną monotonną robotę. Nie Dziwcie się proszę długiej przerwie.
Robótka to 117 magazynków do km-ów.
Oto etapy budowy:
Kolejny etap nie będzie już tak nudny, gdyż czeka mnie uzupełnianie wnętrza w różne elementy.
Nie chce zapeszać, ale kolejna aktualizacja już nie długo.
Pozdrawiam!
Udało mi się skończyć kolejną monotonną robotę. Nie Dziwcie się proszę długiej przerwie.
Robótka to 117 magazynków do km-ów.

Oto etapy budowy:

Kolejny etap nie będzie już tak nudny, gdyż czeka mnie uzupełnianie wnętrza w różne elementy.
Nie chce zapeszać, ale kolejna aktualizacja już nie długo.
Pozdrawiam!