Jelcz W640 JS [R] [Konkurs]
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Jeżeli nie w dziale grupowym to może by się tu udało przykleić i żeby tylko kartonóweczki się tam znajdowały
a co do pytanie mojego przedmówcy to wydaje mi się że jeżeli temat będzie nosił nazwę "polska myśl techniczna" to polskie latadła, pływadła będzie tam mogło być.. Według mnie to fajny pomysł
galeria tylko ze zdjęciami rodzimych konstrukcji 

Mnie się wydaje że jeżeli nie uda się przykleić tematu to można założyć zwykły temat o takiej nazwie i wstawiać do niego galerie swoich modeli
ja osobiście uważam że nie ma sensu dzielić na podkategorie bo to znacznie zmniejszy jakość tematu.. takie jest moje zdanie.. Polska myśl techniczna to Polska.. samolot, statek, śmigłowiec, samochód.. itd. niestety nie jesteśmy jakąś bardzo wielką konstrukcyjna potęgą więc nie będzie tego aż tak wiele 

Witam
piszę tutaj bo tutaj rozpoczęliśmy rozmowy na temat.. otrzymałem wiadomość od admina.. zgadza się na przyklejenie tematu tylko prosi o wszystkie szczegóły..
moja propozycja jest taka co by temat przykleić tu w papierze..
jako temat proponuje "Polska Myśl Techniczna".
proponuje aby to była galeria bez relacji + ewentualne dyskusje na temat pierwowzoru i modelu..
proponuje co by nie wprowadzać żadnego podziału na działy i kategorie.. dlatego że naszych konstrukcji czy to wojskowych czy cywilnych nie ma w naszej historii aż tak wiele..
czekam na wasze propozycje
jak już się ugadamy to wyślę wiadomość do admina
pozdrawiam

piszę tutaj bo tutaj rozpoczęliśmy rozmowy na temat.. otrzymałem wiadomość od admina.. zgadza się na przyklejenie tematu tylko prosi o wszystkie szczegóły..
moja propozycja jest taka co by temat przykleić tu w papierze..

czekam na wasze propozycje

jak już się ugadamy to wyślę wiadomość do admina

pozdrawiam