Witajcie!
IRON_84, brak opcji na plandekę. Już postanowiłem, że będzie to "drzewnowóz" i zdania nie zmienię

Jest już nawet pomysł na małą dioramkę, więc zostaje przy swoim pomyśle.
Co do literek, to fakt, troszkę kiepsko wyszły. Jeśli będę miał jeszcze siłę z tym walczyć, to poprawię na samym końcu.
Od ostatniej aktualizacji Star otrzymał pełną kabinę z wyposażeniem. Czyli wszelakie wycieraczki, klameczki, oznaczenia, kierunkowskazy, lustereczka i takie pierdółki. Do tego powstał filtr powietrza oraz tylne światła, na swoje miejsce trafił również tłumik.
Zastanawiałem się, czy znów nie podłączyć oświetlenia, ale jednak zrezygnowałem z tego pomysłu. Raczej słabo by to wyszło, a nie chcę psuć dobrego (mam nadzieję) rezultatu.
Filtr powietrza:
Tylne światła:
- przy światłach pomyślałem, że głupio tak wyglądają bez jakichś oddzieleń między światłami. I przeglądając relację Scorpionsa (dzięki wielkie za świetny pomysł!), postanowiłem, że zrobię tak samo, przyklejając małe kawałki drucików.
Tłumik:
Z dachem męczyłem się przez paręnaście minut, zanim udało mi się go zrobić tak, jak powinien być. Oczywiście przed malowaniem został przeszlifowany.
No i rzut oka na stan obecny:
Do końca już niedaleko, maksymalnie do końca tygodnia, myślę, Star będzie gotowy.
Na razie tyle.
Do następnego