Witam wszystkich.
prace powoli posuwają się do przodu, niestety ostatnio cierpię na brak czasu więc jest tego niewiele: rozkłada się instalacja elektryczna: przymiarka do zabudowy kabiny:
żaden element w kabinie nie jest przyklejony dlatego marnie to wygląda
pozdrawiam
Witam wszystkich
Dawno nic nie pokazywałem, ale prace pomału idą do przodu.. dziś dwa z czterech silników trakcyjnych: rama, jeszcze nie kompletna: wszystkie elementy jeszcze przed glutowaniem i szlifowaniem
pozdrawiam i do następnego
Witam wszystkich.
Mam prośbę, czy ktoś posiadający ten model mógłby mi przesłać na maila skan części nr 138 i 138a gdzieś mi się zapodziały będę wdzięczny
pozdrawiam
Witam
Dawno nic nie prezentowałem, ale zmiana miejsca zamieszkania i generalnie brak czasu spowodowany różnymi rzeczami spowodował tak długą ciszę w temacie pomału prace posuwają się do przodu, dziś tylko trzy zdjątka gdyż mój aparat zakończył swój żywot, więcej będzie niebawem. wiem że widać niedociągnięcia ale będę je jeszcze poprawiał przy drugiej stronie która również jest już pomalowana ale jest do poprawy bo pas niebieski niewiedzieć jak wyszedł nierówny Wiem że widać liczne zgrubienia ale to niestety mój brak obycia ze szpachlówką, próbowałem zeszlifować ale papier w około już się za bardzo powycierał i przerwałem szlifowanie. Nie jest idealnie ale na żywo pomimo różnych uchybień wygląda naprawdę nieźle, przynajmniej w moich oczach
pozdrawiam i do następnego
Witam.
Mam pytanie, czy ktoś ma może namiary na jakiś sklep gdzie mógłbym kupić światłowód taki aby mógł za imitować czerwone światło lampach Epoki gdzieś na którymś forum przy okazji modelu lokomotywy ktoś pokazywał coś takiego ale niestety nie potrafię tego znaleźć