A ja sam będę próbował coś takiego zrobić. Chyba się da. Tylko jeszcze musze trochę igieł załatwićŚrubki naklejam tak samo tylko nie ma do nich sześciokątnych igieł do obcięcia
[R] MK. VIII Cromwell IV - MM1-2/2002
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Witam i dziękuje za motywowanie dalszych działań. Areograf skompletowany pierwsze lekcje już odbyte teorii też już się dokopałem. Dziś mamy wieżę na surowo.
i jeszcze drobiazgi

Nie wiem kiedy nastąpi właściwe malowanie modelu bo będę chciał mieć komfort psychiczny więc muszę poczekać jak zostanę sam w domu na cały dzionek inaczej nie ma sensu ruszać tematu.
Ming druciki przed malowaniem gruntuję szarym matowym humbrolem bo taki mam pod ręką.
Pozdrawiam.
i jeszcze drobiazgi

Nie wiem kiedy nastąpi właściwe malowanie modelu bo będę chciał mieć komfort psychiczny więc muszę poczekać jak zostanę sam w domu na cały dzionek inaczej nie ma sensu ruszać tematu.
Ming druciki przed malowaniem gruntuję szarym matowym humbrolem bo taki mam pod ręką.
Pozdrawiam.
Witam,
Wyszło takie coś wielu pewnie usiądzie i złapie głębszy oddech trudno początki bywają nie obliczalne.
Prace nad modelem nie uważam za zakończone nie potrafiłem wykonać poprawnie gwiazd na skrzynkach nie wspominając już o drobniejszych elementach jak numery pojazdu; mimo szablonów jakie wykonałem moja nie udolność i nie wiedza w wyszły zwycięsko
. Jak nabiorę ogłady i doświadczenia w dobieraniu farb i pracy na różnych ciśnieniach zrobię rewanż spoglądając po cichu na efekty Innych traktując sam model jako poligon.
Oto moja fantazja malarska proszę o łagodny wymiar kary obiecuję to jest przed ostatni raz :mil28: .
Na deser fragmenty ogniw

Pozdrawiam do zobaczenia w kolejnej relacji.
Wyszło takie coś wielu pewnie usiądzie i złapie głębszy oddech trudno początki bywają nie obliczalne.
Oto moja fantazja malarska proszę o łagodny wymiar kary obiecuję to jest przed ostatni raz :mil28: .
Na deser fragmenty ogniw

Pozdrawiam do zobaczenia w kolejnej relacji.
- Maciejus92
- Maciejus92