Pozdro!
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Nie - nie rób. Czas zmarnowany na winietę poświęć na zrobienie kół - jeszcze raz. Tym razem porządnie. Chyba nie zamierzasz na serio przykleić do modelu tego czegoś na zdjęciu? W sprawie robienia kół poczytaj poradnik na mojej stronie.Petlakow pisze:I jedną myśl trzymam w palcach. Czy robić pod ten model winnietkę?
Dobra, będę szczery. Po kiego grzyba nakleiłeś te paski na kadłub i skrzydła, takiego czegoś nie było, tam były uwypuklenia a nie jakieś paskiPetlakow pisze:A jak wy myślicie. czekam na opinie w tej sprawie.
A to w takim razi przepraszam. Ale szczerze to mam wrażenie że większość tych modeli nie jest twoja, albo kompletnie nie przykładasz się do tego co robisz. Tak jak wyżej pisał tad, gdybyś był, że tak to nazwę, "po" tylu modelach to powinieneś robić modele dużo lepiej.Petlakow pisze:Więc przestań nazywac mnie począktującym.
jest kierowane głównie do mnie i tad'a. Ja się wcale nie uważam za mądrzejszego i nie życzę sobie by ktoś mnie nazywał ciemną masąPetlakow pisze:Najbardziej irytuje mnie w ludziach to że udają najmądrzejszych a tak naprawdę to ciemne masy.
Skoro mnie za takiego uważasz, to już więcej nic w tej relacji nie napiszę. Powodzenia z modelem!Petlakow pisze:Żeby mi to było ostatni raz.
tylko pokazujesz, że jesteś zwykły gówniarz. I nie stawiaj do pionu wszystkich tu obecnych. Tyle co chciałem powiedzieć w tej relacji.Petlakow pisze:Żeby mi to było ostatni raz. Najbardziej irytuje mnie w ludziach to że udają najmądrzejszych a tak naprawdę to ciemne masy.