A co do tempa to teraz wyraźnie spadło - przez całą niedzielę zbudowałem "tylko" klapy i lotki. Oto one
[center]

[center]

Pozdrawiam kibiców
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Tak jest na ekranie mojego komputera, drukować ( przyznam się bez bicia ) jeszcze nie próbowałem ( z powyższego powodu ).el_paw pisze:Ceva nie wiem czy rozmyte kontury części to nie sprawka mojej dosyć starej już drukarki.
el_paw pisze:Ceva nie wiem czy rozmyte kontury części to nie sprawka mojej dosyć starej już drukarki.
Ja wczoraj luknąłem na wydruki i mimo że drukowałem na taniej drukarce HP Deskjet 3940 to rozmycia krawędzi nie widzę. Na łukach są drobne schodki, ale nie wiem czy to nie wynika już z klasy drukarki właśnie, a dokładnie z jej rozdzielczości.Ceva pisze:Tak jest na ekranie mojego komputera, drukować ( przyznam się bez bicia ) jeszcze nie próbowałem ( z powyższego powodu ).
Towarzystwo a przynajmniej JaCeva pisze:A co do nadmiaru cytatów to starałem się trochę towarzystwo zmotywować do działania.
Popatrzyłem sobie na model u siebie - z tym rozmyciem to u mnie jest różnie. Natomiast co do jakości wydruku, myśle że każdy obecnie używany model drukarki nadaje sie do takich zadań. Sam jadę na HP710c (prehistoriaPiterski pisze:el_paw pisze:Ceva nie wiem czy rozmyte kontury części to nie sprawka mojej dosyć starej już drukarki.Ja wczoraj luknąłem na wydruki i mimo że drukowałem na taniej drukarce HP Deskjet 3940 to rozmycia krawędzi nie widzę. Na łukach są drobne schodki, ale nie wiem czy to nie wynika już z klasy drukarki właśnie, a dokładnie z jej rozdzielczościCeva pisze:Tak jest na ekranie mojego komputera, drukować ( przyznam się bez bicia ) jeszcze nie próbowałem ( z powyższego powodu ).
Heh, i ja mam niewiele czasu na dłubanie. Obiecałem sobie że przez święta popchne prace - i zonkPiterski pisze: Towarzystwo a przynajmniej Jastaram się jak mogę.
a jakim to lakierem zabezpieczyłeś że tak się stało?el_paw pisze:największym błędem było zabezpieczenie wydruku lakierem, który bardzo usztywnił karton przec co trudno sie potem formował i był łamliwy.