Kroolo pisze:przez standard rozumiem tutaj brak szpachlowania i malowania większych elementów
Wakacyjno-jesienny konkurs - Szmatopłaty 2oo7.
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Kroolo , a czy PZL P11c z MM też może być dopuszczony do konkursu? .Uprzedzam ,że mam zamiar wystartować tym modelem w innym konkursie i na innym forum.
Cofam pytanie. Zanim zasnąłem zdałem sobie sprawę ,że walnąłem gafę tym pytaniem. Oczywiście ,że nie mogę wystartować tym modelem w konkursie bo PZL P11C był konstrukcją całkowicie metalową. Przepraszam za zamieszanie. Z drugiej strony trochę szkoda bo niedługo będę kleił całą serię szmatopłatów, no ale do końca roku to ja się nie wyrobię.
Pozdrawiam.
Cofam pytanie. Zanim zasnąłem zdałem sobie sprawę ,że walnąłem gafę tym pytaniem. Oczywiście ,że nie mogę wystartować tym modelem w konkursie bo PZL P11C był konstrukcją całkowicie metalową. Przepraszam za zamieszanie. Z drugiej strony trochę szkoda bo niedługo będę kleił całą serię szmatopłatów, no ale do końca roku to ja się nie wyrobię.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 2007-09-30, 09:21 przez partyzant, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam.
Zgłaszam się do konkursu z Albatrosem D.III. Relacja już wkrótce.
EDIT:
Link do relacji:
http://www.sklejmy.com/viewtopic.php?t=1507
Mam jeszcze pytanie. Czy mogę w swoim modelu oszlifować i pomalować kółka?
Zgłaszam się do konkursu z Albatrosem D.III. Relacja już wkrótce.

EDIT:
Link do relacji:
http://www.sklejmy.com/viewtopic.php?t=1507
Mam jeszcze pytanie. Czy mogę w swoim modelu oszlifować i pomalować kółka?
Wprawdzie zapisałem w regulaminie że udział mogą wziąć tylko modele których budowa rozpoczęła się po ogłoszeniu konkursu, ale ze względu na znikomy odzew zapraszam do udziału! Zwłaszcza że jak napisałeś masz udokumentowany proces budowy tego ciekawego samolotu.
Co do tematu: Junkers jak najbardziej się nadaje, wprawdzie jest nietypowy, no ale okres jest odpowiedni, ZAPRASZAM!
Co do tematu: Junkers jak najbardziej się nadaje, wprawdzie jest nietypowy, no ale okres jest odpowiedni, ZAPRASZAM!
Tak, konkurs zakończył się wraz z rokiem 2oo7. Jury jest jednoosobowe w postaci mnie. Czekałem jeszcze na galerię Fokkera E.V, lecz już nie ma co przedłużać.
Ekhem! Za wykonanie modelu, prowadzenie relacji, jakość fotek i mimo że to była retrospekcja (co jak ktoś nie wiedział to by się i nie domyślił)
[center]zwycięzcą
Wakacyjno-jesiennego konkursu - Szmatopłaty 2oo7.
zostaje
mikoaj68,
za relację z budowy Junkers'a D.1/J.9
GRATULACJE!!![/center]
Jednocześnie dziękuję wszystkim uczestnikom za udział w konkursie i zapraszam do udziału w kolejnych, może będzie więcej uczestników i nagród
Dzięki i do następnego razu!
Ekhem! Za wykonanie modelu, prowadzenie relacji, jakość fotek i mimo że to była retrospekcja (co jak ktoś nie wiedział to by się i nie domyślił)
[center]zwycięzcą
Wakacyjno-jesiennego konkursu - Szmatopłaty 2oo7.
zostaje
mikoaj68,
za relację z budowy Junkers'a D.1/J.9
GRATULACJE!!![/center]
Jednocześnie dziękuję wszystkim uczestnikom za udział w konkursie i zapraszam do udziału w kolejnych, może będzie więcej uczestników i nagród

Dzięki i do następnego razu!