P.S. ja w większości nie biorę na poważnie
Jelcz W640 JS [R] [Konkurs]
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
proszę:
wiem że też są uśmieszki, ale jak widzisz już raz taki żart był i wtedy mnie może i rozbawił ale po raz drugi niestety już nie.. 
to było przy Twoim Ursusiescorpions pisze:Reflektory , układ kierowniczy pod spodem i reszta przewodów , czyli nie dużo , tylko czekam na koniec tygodnia żeby się na fotkę tygodnia załapać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Faktycznie , było coś takiego , Belfast zwracam honor i przepraszam , że robię sobie głupie żarty , ale naprawdę nie wiedziałem , że pisanie o załapaniu sie na fotkę tygodnia , wywoła takie oburzenie i poruszenie ogólne , tamte wpisy wyedytowałem ( żeby nie było ) i proszę Administratora tudzież Moderatora , tudzież jeszcze kogoś innego , aby pod żadnym pozorem nie umieszczał moich modeli jako fotki tygodnia , miesiąca , roku , dekady itd. Jednocześnie jeszcze raz zwracam się z najserdeczniejszymi przeprosinami w stronę Patryka i Belfasta i obiecuję posty w Waszym kierunku pisać jak najbardziej poważnie , postaram się to zaznaczać dosyć wyraźnie.
P.S. Tak w ogóle Belfast to moje najszczersze podziwy , że chciało Ci się grzebać na forum aby wydobyć ten cytat ( mówię poważnie ) i chciałbym sie jeszcze zapytać Patryka , czy u Ciebie ( ogólnie ) coś się stało , bo jak sobie przypominam Twoje wcześniejsze wpisy ( z dawien dawna ) to "brzmiałeś" w nich zupełnie inaczej niż od jakiegoś czasu ( to też mówię poważnie ).
P.S. Tak w ogóle Belfast to moje najszczersze podziwy , że chciało Ci się grzebać na forum aby wydobyć ten cytat ( mówię poważnie ) i chciałbym sie jeszcze zapytać Patryka , czy u Ciebie ( ogólnie ) coś się stało , bo jak sobie przypominam Twoje wcześniejsze wpisy ( z dawien dawna ) to "brzmiałeś" w nich zupełnie inaczej niż od jakiegoś czasu ( to też mówię poważnie ).
Jak na razie to tylko Wam dwóm , zresztą Patrykowi to sie nie dziwię ( patrz text wyżej ) , ale Tobie... no ale jak juz mówiłem będę sie starał zaznaczać co mówię poważnie a co nie... ( to też mówiłem poważnie )belfast pisze:po porstu zasygnalizowałem koledze że nie wszystkim mogą się podobać takie żarty..
- dominik294
Do samego korzenia ( jaja )belfast pisze:widzę że uraziłem chyba Twoją dumę
No właśnie coraz rzadziej to mogę zauważyć ( poważnie )belfast pisze:ja również wolę żartować
Hm , ja się nie obraziłem , stwierdziłem tylko , że niektóre rzeczy bierzesz za poważnie. Natomiast zdziwił mnie trochę text o obrastaniu w piórka , skromności i galopowaniu ( poważnie ).belfast pisze:ale jak już zwróciłem uwagę na rzecz która mi się nie podoba to jest obraza