[R] ORP CONRAD 1-2/92 MM
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Re: [R] ORP CONRAD 1-2/92 MM
Tak. Racje masz - wszystko to kwestia podejscia. Ale chyba tez i predyspozycji czlowieka. Jedni lubia rysunki inni tekst pisany, a dla wszystkich musi sie cos w koszyku znalezc :)
No to zasiales ziarko :D az ciekawi mnie co to za petarda....
Mi sie mazy moj wlasny prywatny „gigant” :D
No to zasiales ziarko :D az ciekawi mnie co to za petarda....
Mi sie mazy moj wlasny prywatny „gigant” :D
Nadbudowka rufowa i srodokrecia - zalatwione. Teraz czas na nadbudowke dziobowa.
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
Załatwione... bez zdjęcia to nie ma, że załatwione;-)
Elegancja, nie ma co. Widać ilość włożonej pracy.
no, bardzo fajnie całość wygląda:-)
Sorry , ale musiałem to zrobić - bo dopiero tak widać jak wiele trzeba pracy włożyć przy naprawdę rzetelnej relacji żeby uzyskać maks. efekt.
Jak powiedział ARMSTRONG: "Niech ten mały krok człowieka , będzie wielkim skokiem ludzkości"
U mnie ZAWSZE w tej relacji wywołujesz efekt WOOOOW

Pikne rzeczy powstają , tak trzymaj
Dzieki.
Fajnie ze sie podoba.
Choc sam uwazam ze nie jest to jakies tam super, ale napewno duzo lepsze niz to co robilem na wczesniejszych stateczkach
Pozdrawiam,
Fajnie ze sie podoba.
Choc sam uwazam ze nie jest to jakies tam super, ale napewno duzo lepsze niz to co robilem na wczesniejszych stateczkach
Pozdrawiam,
Dla mnie jest superrr,
pokazujesz po kolei co gdzie, jak i do czego ,
każdy krok masz przemyślany
i rzeczywiście jest to relacja w czasie rzeczywistym (co chciałem pokazać) i myślę że takie są najfajniejsze
pokazujesz po kolei co gdzie, jak i do czego ,
każdy krok masz przemyślany
i rzeczywiście jest to relacja w czasie rzeczywistym (co chciałem pokazać) i myślę że takie są najfajniejsze
Czesc.
Dzisiejszy wpis, troche nietypowy. Otoz prace trwaja nad dziobowa nadbudowka.I do tej wlasnie, podszedlem od strony elektronicznej. W trakcie przerysowywania ujowanilo sie wiele niedociagniec, krzywizn, skosow itd. Czesc podciagnalem. Po takim cwiczeniu przynajmnije wiem gdzie ktora czesc idzie i jak to bedzie sie pasowalo :D
Pozdrawiam,

Dzisiejszy wpis, troche nietypowy. Otoz prace trwaja nad dziobowa nadbudowka.I do tej wlasnie, podszedlem od strony elektronicznej. W trakcie przerysowywania ujowanilo sie wiele niedociagniec, krzywizn, skosow itd. Czesc podciagnalem. Po takim cwiczeniu przynajmnije wiem gdzie ktora czesc idzie i jak to bedzie sie pasowalo :D
Pozdrawiam,

taki właśnie jest urok Małego Modelarza rysowanego ręcznie a nie komputerowo, iż jest gruba kreska i dość szeroki margines błędu
Ale do przodu. Nie mogę się doczekać gotowego modelu.