[G]BMW Sauber F1. 06 Modelik

Sklejamy karton i papier... - Modelarstwo kartonowe

Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ReVaN

[G]BMW Sauber F1. 06 Modelik

#1 Post autor: ReVaN » 2013-03-24, 16:36

Witam w galerii modelu bolidu królowej sportów motorowych-BMW Sauber 2006 z Modelika
Autorem jest pan ze śmieszną fają w awatarku, o którym już niejeden poemat napisano..
Tym modelem chciałem zweryfikować teorię modellota na temat szybkości budowy modeli.. Rozpocząłem klejenie 24 grudnia 2012, skończyłem5 stycznia 2013! Da się, o dziwo jeszcze spędziłem święta w gronie rodzinnym, wysypiałem się no i dużo czasu spędziłem także z moją dziewczyną:P
Jak zwykle szybkość nie idzie w parze z jakością, koń jaki jest, wszyscy widzą więc zapraszam do zaglądania mu w zęby;)

Jedyną częścią pasującą do modelu jest część numer 1- idealnie pasowała do tektury na którą ją trzeba podkleić.. Reszta.. szkoda gadać. Rysunki montażowe? Dla mnie mogłoby ich nie być, i tak wszystko ładowałem na ślepo,częsci mają pomyloną numerację. NA SZCZĘŚCIE SYTUACJĘ URATOWAŁA OBSZERNA INSTRUKCJA OPISOWA!!! Czego MI BARDZO BRAKUJE w modelach np. Hala.
Nie jestem standardowo z niego zadowolony, widać że jest wymęczony, wlałem w niego chyba tonę wikolu by szpachlować dziurska:\

Zapraszam do galerii:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karton i Papier”