Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
 . Jak widać jedna strona dolnej części kadłuba już prawie gotowa. Górę zostawiam na koniec, gdyż tam będzie dodatkowa robota z otworami pod okna. Zastanawiam się czy najpierw przykleić panel a później wywiercić w nim otwory jak będę miał gotowe burty, czy zastosować tą samą technikę co przy wzmocnieniach bocznych, z tym że tu byłoby to dużo trudniejsze,  zobaczę w praniu jak to wyjdzie
. Jak widać jedna strona dolnej części kadłuba już prawie gotowa. Górę zostawiam na koniec, gdyż tam będzie dodatkowa robota z otworami pod okna. Zastanawiam się czy najpierw przykleić panel a później wywiercić w nim otwory jak będę miał gotowe burty, czy zastosować tą samą technikę co przy wzmocnieniach bocznych, z tym że tu byłoby to dużo trudniejsze,  zobaczę w praniu jak to wyjdzie  . Jak już okleję cały szkielet zabieram się za szpachlowanie ewentualnych szpar itp. Na koniec czeka mnie porządne szlifowanie całości aż do uzyskania zadowalającego efektu.
. Jak już okleję cały szkielet zabieram się za szpachlowanie ewentualnych szpar itp. Na koniec czeka mnie porządne szlifowanie całości aż do uzyskania zadowalającego efektu. 

(wreszcie).
 (wreszcie). 

, ale mam nadzieję że efekt będzie wyśmienity.
, ale mam nadzieję że efekt będzie wyśmienity.