ale kolega scorpions ma racje te fotele pomalowane może na niewłaściwy kolor wyglądają dużo lepiej niż te oryginalne
 ale kolega scorpions ma racje te fotele pomalowane może na niewłaściwy kolor wyglądają dużo lepiej niż te oryginalne 
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz

chciałem tylko pokazać jak udało mi się zrobić opony tak jak to autor przewidział:
  chciałem tylko pokazać jak udało mi się zrobić opony tak jak to autor przewidział: 

zdjęcia przedstawiają części po lekkiej obróbce
 zdjęcia przedstawiają części po lekkiej obróbce  dalsza obróbka będzie na dniach bo ostatni niestety czas nie jest moim sprzymierzeńcem jeśli chodzi o klejenie Jelcza
 dalsza obróbka będzie na dniach bo ostatni niestety czas nie jest moim sprzymierzeńcem jeśli chodzi o klejenie Jelcza  

Fotele wszyły dobrze lecz pozwiedzał bym że w prawdziwym jelczu fotele są bardziej fioletowe niż czerwone i ja bym zaretuszował fotel pod fiolet a nie malował go na czerwono ale to już twój wybór
 Fotele wszyły dobrze lecz pozwiedzał bym że w prawdziwym jelczu fotele są bardziej fioletowe niż czerwone i ja bym zaretuszował fotel pod fiolet a nie malował go na czerwono ale to już twój wybór A co do opon to nie mam żadnych zastrzeżeń wyszły dobrze.
 A co do opon to nie mam żadnych zastrzeżeń wyszły dobrze.myślę że przeczytałeś dyskusje na temat foteli u mnie i u kolegi scorpionsa więc nie będę się wypowiadał bo temat się zamknąłmisiek44344 pisze: Fotele wszyły dobrze lecz pozwiedzał bym że w prawdziwym jelczu fotele są bardziej fioletowe niż czerwone i ja bym zaretuszował fotel pod fiolet a nie malował go na czerwono ale to już twój wybór

dzięki też jestem bardzo zadowolonymisiek44344 pisze: A co do opon to nie mam żadnych zastrzeżeń wyszły dobrze.

):
 ): nie wiem czemu ale nie poretuszowałem części składających się na felgi, zarówno przednie jak i tylne, więc przyszła potrzeba malowania tychże elementów
 nie wiem czemu ale nie poretuszowałem części składających się na felgi, zarówno przednie jak i tylne, więc przyszła potrzeba malowania tychże elementów  lecz wtedy powstało by łyse coś co by rzekomo trzymało oponę
  lecz wtedy powstało by łyse coś co by rzekomo trzymało oponę  więc w ruch poszedł skalpel
  więc w ruch poszedł skalpel  
  zacząłem od tego:
 zacząłem od tego:
 i wyszło tak:
 i wyszło tak: 

pomalowałem całość:
 pomalowałem całość: 

na żywo oba te kolory są jednakowe
  na żywo oba te kolory są jednakowe  
  i koła zamocowane do podwozia:
 i koła zamocowane do podwozia: 

do pełnej satysfakcji jeszcze daleka droga ale z każdym następnym kołem będzie lepiej
   do pełnej satysfakcji jeszcze daleka droga ale z każdym następnym kołem będzie lepiej  już widzę efekty
  już widzę efekty