[R] Model fiata 126p

Sklejamy karton i papier... - Modelarstwo kartonowe

Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
tad
Kontakt:

#16 Post autor: tad » 2009-06-28, 14:14

Z moim chamstwem to widzę, że wiele mógłbym się u Ciebie jeszcze nauczyć, gdyby to było coś warte.
TAD

Aes

#17 Post autor: Aes » 2009-06-28, 15:08

tad pisze:Z moim chamstwem to widzę, że wiele mógłbym się u Ciebie jeszcze nauczyć, gdyby to było coś warte.
TAD

Po co Ty w ogóle wypowiadasz się głupio w moim wątku? Nie rozumiem.... Nie masz konkretów na temat modelu, który sklejam, a po dwóch postach opiniujesz moją osobę.... O co Ci chodzi? Taki podryw, czy jak?

Nie przyszłam tu, aby wyczytywać matolskie, pseudo-psychologiczne spostrzeżenia, a uwagi na temat i sensowne podpowiedzi... Chcesz zabłysnąć w roli analityka to zmień obiekt...

EOT

Aes

#18 Post autor: Aes » 2009-06-28, 15:11

tad pisze:Z moim chamstwem to widzę, że wiele mógłbym się u Ciebie jeszcze nauczyć, gdyby to było coś warte.
TAD

Po co Ty w ogóle wypowiadasz się głupio w moim wątku? Nie rozumiem.... Nie masz konkretów na temat modelu, który sklejam, a po dwóch postach opiniujesz moją osobę.... O co Ci chodzi? Taki podryw, czy jak?

Nie przyszłam tu, aby wyczytywać matolskie, pseudo-psychologiczne spostrzeżenia, a uwagi na temat i sensowne podpowiedzi... Chcesz zabłysnąć w roli analityka to zmień obiekt...

EOT

Awatar użytkownika
tad
Kontakt:

#19 Post autor: tad » 2009-06-28, 17:45

W pierwszym poście napisałem o co mi chodzi - mało klejenia, dużo smarowania o byle czym i to w kiepskim stylu. Najpierw coś sklej, a dopiero potem spamuj na forum z tymi mądrościami.

Nadal nie robisz wrażenia kobiety. Ale może już tak masz...
TAD

Aes

#20 Post autor: Aes » 2009-06-28, 18:09

Masz jakiś kompleks? Brałeś udział w tymże może konkursie: http://www.popsex.pl/11158/najmniejsze-czlonki-swiata/ ?? Wiesz... ja współczuję, ale zejdź może ze mnie, bo nie masz raczej czym mi głowy zawracać... Nie podpowiedziałeś mi nic i nie widzę, że chciałbyś mi pomóc, zatem..... Żegnam ozięble..

Nie mam czasu dla Ciebie (wybacz dżentelmenie) wszak sklejam koła do mego 126p :)

Awatar użytkownika
tad
Kontakt:

#21 Post autor: tad » 2009-06-28, 18:44

Ani na Tobie nie siedzę, ani nie opinuję Twojej osoby - strzelasz cały czas w płot. Ale to moze z powodu knajackiej polszczyzny. Piszę o Twoim zachowaniu - smarowaniu na forum gdzie popadnie, byle jak, byle o czym i byle więcej. Boję się otworzyć lodówkę, bo może tam też będziesz siedział.

Nie gniewam się - pokazuj zdjęcia, oszczędź lania wody na prawo i lewo.
TAD

Aes

#22 Post autor: Aes » 2009-06-28, 23:26

Ale bez cyrków... Wcale nie muszę przychodzić na Wasze zacne forum. Miałam nadzieję dowiedzieć się czegoś i podebrać jakieś fajne pomysły...Ten jednak sposób nie bardzo mi odpowiada, napadłeś na mnie z niewiadomych przyczyn- jeśli piszę to w tematach o Jelczu jedynie, co mnie fascynuje i podobają mi się te projekty.... Skąd niesmak, nie wiem.... Nie wiem za co, ale przepraszam- więcej się nie odezwę i sama skończę sobie kaszlaczka i z pasji nie zrezygnuję....

Dziękuję i pozdrawiam .... I póki co to, to Ty spamujesz w moim temacie ;)

Awatar użytkownika
belfast

#23 Post autor: belfast » 2009-06-29, 04:23

widzisz i stanęłaś przed największą według mnie trudnością pisania na forum. Niestety trzeba się liczyć z tym że robienie modeli publicznie przyciągnie i widzów którzy w 'specyficzny" sposób wyrażają swoją opinię na temat czyjejś pracy. ja sam też tak miałem i podobnie jak Ty też uciekłem z innego forum i piszę tylko tutaj. ale to jest na każdym forum na jakim założysz relacje. na to nie ma sposobu jak tylko to przeboleć i starać się zrobić model jeszcze lepiej, a wtedy nie będzie takich uwag. I nie warto wchodzić w pyskówki słowne bo to się kiepsko i kończy i źle wygląda :!: A że jest to Twój pierwszy model to się nie powinnaś brać tak wszystkiego do siebie. nie poddawaj się i kończ maluszka na forum, każdy następny model będzie lepszy. i następne modele też tu pokazuj. ja bardzo chętnie zobaczę co to Ci wyjdzie z tego malucha.
pozdrawiam i czekam na kolejne odsłony :mrgreen:

Aes

#24 Post autor: Aes » 2009-06-29, 09:49

Ale to nie tak.... Nie przeszkadza mi krytyka i opinie na temat mojego nieszczęsnego fiata (notabene dowiedziałam się o wiele więcej na forum zupełnie z modelarstwem nie związanym) natomiast Pan Ted ni z gruszki ni z pietruszki podważać jął miejsce, które zakrywamy majtkami... I to właśnie nie jest po mojemu ani po męsku, ani kulturalne.... Tenże Pan zupełnie mnie nie znając śmie mnie obrażać, a nie powiedział słowa jeśli chodzi o model... Widać, że dla niego większą kobiecością odznaczałabym się wklejając Wam zdjęcia relacji z gotowania grochówki, bo przecież to bardziej kobiece.... Ja wiem, że mój maluch nie jest najpiękniejszy, ale krytykę i uwagi na jego temat bardzo chętnie przyjmę i przemyślę, skąd i moja relacja.... Dawanie uwag na temat mojego charakteru i sposobu zajmowania wolnego czasu nie leży natomiast w interesie byle jakiego Teda ;) Nie zna mnie i na przywitanie szlachetnie nazwał mnie gówniarzem... Ale diabli z nim ;) Oczywiście, że powklejam transmisję z dalszych moich poczynań :)

Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
tad
Kontakt:

#25 Post autor: tad » 2009-06-29, 11:36

Po pierwsze - nie jestem Ted. Po drugie - nie pisałem o Twoim charakterze, tylko o zachowaniu. Konkretnie o żenującym sposobie wypowiadania się (na poziomie dwunastolatka i wulgarnie nie jak kobieta) czy wpisywaniu byle czego, gdzie popadnie. Po trzecie - o Twoim modelu nie wypowiadam się, bo niewiele jeszcze powstało, a to, co już jest, nie zachęca mnie do pochwał... Pewnie gdybyś mniej smarował po forum, a więcej kleił, to byłoby lepiej.

Jak chcesz mieć ostatnie zdanie, to lepiej na temat modelarski - nie mój.
TAD

Awatar użytkownika
jacek172

#26 Post autor: jacek172 » 2009-06-29, 12:21

Ech... Dajcie spokój z tymi sprzeczkami ! Tad, nie obraź się, ale nie jestes ani adminem ani modem. Jak przyszkadza Ci to aż tak bardzo to napisz do któregoś z nich z proźbą o warna lub usunięcie postów...

Awatar użytkownika
belfast

#27 Post autor: belfast » 2009-06-29, 15:26

ja też uważam te dyskusje za bezcelową, na pewno ona do niczego nie doprowadzi :!:

Awatar użytkownika
Ceva

#28 Post autor: Ceva » 2009-06-29, 22:46

To ja może spytam o coś związane z tematem ( choć w kwestii kultury Twoich wypowiedzi zgodzę się z Tadem ), z jakiego wydawnictwa jest ten "maluch", bo jakoś nie kojarzę faktu żeby ktoś wydał Fiata 126P w wersji elektronicznej ( do wydruku )w tak dużej podziałce ( skali )?
Odpowiedzi na to pytanie się domyślam, ale jestem ciekawy co Ty na to odpowiesz.

Awatar użytkownika
OSTOJA

#29 Post autor: OSTOJA » 2009-06-30, 09:01

Dalibyście dziewczynie spokój. Chce sobie pokleić. Jeśli się nie mylę, to pierwszy Tad na nią napadł, a że jest napastliwy to dobrze o tym wiem. Wystarczy przypomnieć sobie naszą "dyskusję" w temacie http://www.sklejmy.com/viewtopic.php?t=2665

PS. Ostatnio ta strona jest trudno dostępna, Bardzo leniwie "chodzi". Czy też tak macie?

Awatar użytkownika
scorpions

#30 Post autor: scorpions » 2009-06-30, 09:15

OSTOJA pisze:PS. Ostatnio ta strona jest trudno dostępna, Bardzo leniwie "chodzi". Czy też tak macie?
Mi to się w ogóle rzadko otwiera a jak się otwiera to jak krew z nosa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karton i Papier”