Oraz kończę wyposażenie kabinki. Tylko nowej relacji na razie raczej nie będę zakładał bo klejenie jest już zaawansowane a jak do tej pory nie znalazłem w nim prawie żadnych
 błędów.
  błędów.Chyba że .... zobaczymy.
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz

:
 : 

), jeszcze w żadnym modelu nic mi tak źle nie wychodziło i non stop się paprało, pomijając moje nieudacznictwo
 ), jeszcze w żadnym modelu nic mi tak źle nie wychodziło i non stop się paprało, pomijając moje nieudacznictwo  . Na dodatek złego przy otwieraniu farbki do retuszu z moich "drewnianych" łap wypadła puszeczka i pozalewałem wszystko dookoła łącznie z modelem co na niektórych zdjęciach widać bo z modelu nie dało się tego do końca zmyć ale myślę, że po lakierowaniu końcowym trochę to jeszcze zniknie.
 . Na dodatek złego przy otwieraniu farbki do retuszu z moich "drewnianych" łap wypadła puszeczka i pozalewałem wszystko dookoła łącznie z modelem co na niektórych zdjęciach widać bo z modelu nie dało się tego do końca zmyć ale myślę, że po lakierowaniu końcowym trochę to jeszcze zniknie. 
 ). Retuszu na razie nie wykonywałem, bedzie po skończeniu skrzydełek.
 ). Retuszu na razie nie wykonywałem, bedzie po skończeniu skrzydełek. 

). Na pewno będzie wstawiona galeria i przy niej wypowiem się dalej co do sklejalności modelu.
 ). Na pewno będzie wstawiona galeria i przy niej wypowiem się dalej co do sklejalności modelu.