[R/G] MM 12/1996 POLSKIE SAMOLOTY SPORTOWE RWD-4 i RWD-5 bis
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Nie mogąc doczekać się pogody zamieszczam parę zdjęć RWD4 i 5 bis
Przyleciały:

Na płycie przed hangarem:

W hangarze:

I do kolekcji:

Jak będzie właściwa pogoda jeszcze wstawię parę zdjęć.

Przyleciały:

Na płycie przed hangarem:

W hangarze:

I do kolekcji:

Jak będzie właściwa pogoda jeszcze wstawię parę zdjęć.
					Ostatnio zmieniony 2009-01-28, 06:47 przez OSTOJA, łącznie zmieniany 1 raz.

Dziękuję wszystkim za miłe słowa a do Kroolo mam prośbę o umieszczenie linku do erwudziaków w spisie modeli ukończonych. Z góry dziękuję.

PS. edi, bardzo często avka zmieniasz. Co się do jednego przyzwyczaję już muszę sobie przyswajać następny. Kociokwiku można dostać. Opamiętaj się.

trudno - dla mnie najwygodniejszy sposób - całą ścianę mogę wytapetować modelami.edipodium pisze:nie jestem za wieszaniem ich za ogon

PS. edi, bardzo często avka zmieniasz. Co się do jednego przyzwyczaję już muszę sobie przyswajać następny. Kociokwiku można dostać. Opamiętaj się.

Oj nie tak często, są lepsiOSTOJA pisze:edi, bardzo często avka zmieniasz. Co się do jednego przyzwyczaję już muszę sobie przyswajać następny. Kociokwiku można dostać. Opamiętaj się.

. Avatar zmieniłem bo doszedłem do wniosku że na ostatnim wyglądam strasznie, niefotogeniczny jestem
 . Avatar zmieniłem bo doszedłem do wniosku że na ostatnim wyglądam strasznie, niefotogeniczny jestem   . Jak se strzelę lepszą fotkę to zmienię jeszcze raz
 . Jak se strzelę lepszą fotkę to zmienię jeszcze raz   .
 .Pozdro!
Trochę późno  , ale przyjmij i moje gratulacje z okazji ukończenia modeli i to w jakim stylu
 , ale przyjmij i moje gratulacje z okazji ukończenia modeli i to w jakim stylu  .
 .
Śmigiełka dodają im dużo uroku tylko te żółte końcówki ...
 ...
I kto powiedział że ze starego MM-a nie da się zrobić czegoś co wręcz zapiera dech ( zwłaszcza piątka ) jeżeli wziąć pod uwagą bazę wyjściową.
Ekstra

, ale przyjmij i moje gratulacje z okazji ukończenia modeli i to w jakim stylu
 , ale przyjmij i moje gratulacje z okazji ukończenia modeli i to w jakim stylu  .
 .Śmigiełka dodają im dużo uroku tylko te żółte końcówki
 ...
 ...I kto powiedział że ze starego MM-a nie da się zrobić czegoś co wręcz zapiera dech ( zwłaszcza piątka ) jeżeli wziąć pod uwagą bazę wyjściową.
Ekstra

Dzisiaj jest pochmurno - trzeba trochę odczekać.
 Dzisiaj jest pochmurno - trzeba trochę odczekać. 

Sam kiedyś skleiłem te modele i mam do nich ogromny sentyment. Zresztą w moim archiwum erwudziaki czekają sobie spokojnie na ponowne sklejenie.
  Sam kiedyś skleiłem te modele i mam do nich ogromny sentyment. Zresztą w moim archiwum erwudziaki czekają sobie spokojnie na ponowne sklejenie.